![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.06.2002
![]() |
Plytki i nadruk
Prosze tlko nie pisac ze to gdzies juz bylo pisane bo przewalilem dzis cale forum i nic nie znalazlem .
Pierwsze pytanie to drukarka do robienia nadrukow na plytach zastanawiam sie nad drukarka TDK bo wlasciwie znalazlem tylko taka (wiec jesli ktos ma cos ciekawszego to prosze o info) oczywiscie atramentowe odpadaj. czy ktos mnial z nia stycznosc i mogl napisac cos wiecej na jej temat .czesci informacji znalazlem na stronce . drugie to pytanie o plyty jakie najtansze i najlepsze ?? ale z mozliwoscia robienia nadrukow wlasnie na takiej drukarce jak pisze powyzej no i oczywiscie jakies namiary gdzie mozna kupic tanio plytki ??
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rozumiem, ze nadruki bezposrednio na plytach?
Po co? Kupujesz naklejki na plyty, drukujesz na drukarce atramentowej, aparacikiem dolaczonym do naklejek - naklejasz - i masz plyte jak oryginal ![]() Ja uzywam: Zweckform http://www.perfectprintout.com
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
naklejki juz testowalem dawno temu niestety niezbyt wygodne i to nie jest jednak to . po naklejeniu zmienia sie waga plyty i starsznie czasami to potem dziala no i jak zle nakleisz to juz po ptakach dlatego tylko bezposredni nadruk na plytke
![]() |
#4 | |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Cytat:
a dobrze przeczytales cene przy tej drukarce. Chociaz - czego to czlowiek nie robi dla wlasnego zadowolenia, Bez urazy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Link: http://www.cdrinfo.pl/testy/testy.php
W pierwszej od góry liście wybierz "Drukarki Do Płyt" W drugiej liście masz "Lexmark" i "TDK" - czyli opisy tych dwóch, a dokładnie recenzje ekipy CDRinfo. Do wykonywania nadruku są specjalne płytki, z bardziej znanych polecam Verbatim'y.
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
do echoo kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem
![]() do monter o to chodzi ze czytalem ten opis ale potrzebuje opini kogos kto ja ma i uzywa.
![]() |
#8 | |
Organista za 2300
Data rejestracji: 17.12.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|