![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
Big problem z Nero 5.5.10.20
Ktos sie z czyms przykrym spotkal po instalacji tej wersji?
XP Pro PL SP1 Zaciagnalem wspomniana wersje, zainstalowalem... Nie robilem resetu, bo cos zasysalem, rano obudzilem sie, przeczytalem poczte i poszedlem do roboty (tym razem wylaczajac kompa). Wracam, odpalam maszyne i cos dziwnego zaczyna sie dziac. Logowanie przebiega strasznie dlugo (chociaz dysk nic nie miedli). Uruchomil sie, ale bez sterownika myszy i bez dostepu do sieci... Za cholere nie szlo odpalic zadnych aplikacji systemowych. Z trudem (po nastu sekundach) otworzylem panel sterowania i dostalem sie do uslug... Jakiez bylo moje zdziwienie, kiedy zobaczylem, ze 3/4 z nich nie jest uruchomione... ![]() Zainstalowalem kilka aplikacji, ktorych wersje zmienily sie od czasu zrobienia kopii - miedzy innymi wczoraj sciagniete Nero 5.5.10.20. Restart i... znowu to samo. Wczesniej na szczescie zapisalem stan systemu. Przywrocilem i cos mnie tknelo, zeby jednak nie instalowac ponownie Nero - i co? Wszystko OK. Wrocilem do wersji 5.5.10.15a i system chodzi idealnie. Ktos sie z tym spotkal? Pamietam, ze jakis rok temu takze trafilem na jakas popieprzona wersje - po instalacji zniknely mi zarowno CD-ROM jak i nagrywarka, nie mowiac o napedach wirtualnych... |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|