![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.07.2003
![]() |
![]()
Moja nagrywarka ma oznaczenie Teac CD-W552E i nie chce jej wykryc Nero Burning Rom w wersji chyba 5.5.9.13 czy jakiejs z 13 na koncu ( poprzednie tez nie chcialy sprawdzalem na 5.5.8.0 ). Co mam robic PLIZZZ
![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Forumator
Data rejestracji: 12.07.2002
![]() |
Dokladnie, najnowsza wersja Nero, a jesli i wtedy nie zobaczy nagrywarki, sprawdz jeszcze w opcjach czy czasem nie masz wybranego wirtualnego napedu zamiast Teac'a
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ja dostalem do LG48X 5.5.9.9. i wszystko bylo looz. Ale wiadomo kazda nagrywarka reaguje inaczej. ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Nowy na forum
![]() |
Nie mam w panelu wyboru nagrywarki Teaca, widac tylko naped wirtualny
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
ktora wersja Nero
![]()
AMD Duron 1200 MHz, 384 MB DDR 266 MHz, Shuttle AK31 (Via KT266 MHz), WD Caviar 40 GB, GeForce Ti 4200... i jeszcze kilka dupereli, a na koniec obudowa Codegen z zasilaczem który juz czasami nie wytrzymuje :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
Re: Problem z nagrywarka Teac
Moja nagrywarka ma oznaczenie Teac CD-W552E i nie chce jej wykryc Nero Burning Rom w wersji chyba 5.5.9.13 czy jakiejs z 13 na koncu ( poprzednie tez nie chcialy sprawdzalem na 5.5.8.0 ). Co mam robic PLIZZZ
cze wersja 5.5.10.x wykrywa.. mam taka i ten sam model wypalarki pozdro..
![]() |
#8 |
Nowy na forum
![]() |
juz versja 5.5.10.28 rozpoznaje..
![]() |
#9 |
Nowy na forum
![]() |
no to dobrze . dzieki
AMD Duron 1200 MHz, 384 MB DDR 266 MHz, Shuttle AK31 (Via KT266 MHz), WD Caviar 40 GB, GeForce Ti 4200... i jeszcze kilka dupereli, a na koniec obudowa Codegen z zasilaczem który juz czasami nie wytrzymuje :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
@Kozio!
Jesli nie masz w oknie wyboru nagrywarki to jest cos nie tak. Przeinstaluj Nero, moze ASPI pomoga ![]() A jesli nadal bedzie lipa to polecam format C:
![]() |
#11 |
Nowy na forum
![]() |
System byl instalowany od nowa ale jak czytalem troche wyzej to mialem za stara wersja Nero (5.5.9.13 albo 5.5.10.13) a ta nagrywara dopiero od 5.5.10.35 jest obsługiwana.
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Cytat:
przestan dawac glupie rady, po co format, moze lepiej od razy kupic nowy komputer. ***** Nagrywarki ci nie widzi, bo Teac wypuscil model 552e, a producenci softu jakos tego nie zauwazyli ( i dlatego soft ci nie widzi nagrywarki) Mam tego Teaca prawie pol roku, a np. mozliwosc wykorzystania go w Feurio pojawila sie dopiero tydzien temu. Najszybcie zareagowalo Roxio i driver do Wiona wyszedl juz w chyba w marcu. Musisz szukac Nerona, ktory ja obsluguje i zobaczy i tego nie przeskoczysz ( nie powiem ci ktora wersja , bo z Neronem wlasnie z tego wzgledu dawno juz sie pozegnalem) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Nowy na forum
![]() |
moze nie widziec nagrywarki tez jesli masz system na NT a nie posiadasz uprawnien admina lub nie nalezysz do grupy NeroUsers..
pozdro..
![]() |
|
|