![]() |
Cytat:
Ten od litka nie działa tekże u mnie (a mam litka) :blee: |
mam cos takiego http://home.arcor.de/sweet-devil-64/firmware.htm...Lg chyba nie wypuszczalo takiej versji...moze ktos moze zrobic backup z takiej samej nagrywarki:)? chociaz z drugiej strony dlaczego miałbym wierzyc w taki backup bardziej niz w powyzsza stronke:)???
|
Mam nagrywarkę LG GCE-8524B i problem z softem do niej (po prostu nic nie można do niej znaleźć, co gorsza sam producent chyba zapomniał o tym modelu). W związku z tym czy można zastosować do niej soft z modelu GCE-8525B (prędkośći te same). Poratujcie w potrzebie.
|
loginlogin wez wgraj bios z tej stronki, pewnie sa dobre, lepsze takie niz zadne.Gorzej juz i tak nie moze byc;)
|
nie zapomnialem poinformowac o wynikach naszych wysiłkow:) sorki za maly poslizg...otóż nagrywarka działa!!!:) loki: nie skorzystalem ostatecznie z biosu z tej smiesznej stronki...sciagnalem najnowszy exec ze stronki LG i...okazalo sie, ze rozpakowujac go rarem mozna wyodrebnic plik hex!!! no i po wszystkim:) spod biosu poszlo bez problemu mtkiem v 1.80...pozdro dla wszystkich i dzieki za pomoc:)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:22. |