![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Europlus+ Reward
Dzien dobry
Czy ktos mial doswiadczenia z nagrywaniem kopi 9 plytowej wersji Europlus+ reward? Szukam informacji jaki program daje sobie rade z tymi plytami. BlindWrite ? Discjurggle? czy inny ? |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.05.2002
![]() |
Witam !!
Jednym zdaniem odpowiadam - z Euro plus + reward jest tak, że można śmiało go przegrać Clone'em z zaznaczenim read data i audio track (dwa pierwsze w Clonie) i działa bez zarzutu, ale gdy już zrobiłeś kopie i nie chodzi potrzebny jest ***** (posiadam takowy) No to powodzenia Cze |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Gość
|
Cytat:
a przy okazji jaka nagrywaka to robiles ? rozumie że musi obsługiwać DAO-RAW ? bo dysponuje tylko Yamaha CDRW6416S ale mam dostep do HP9300 Cytat:
to panaceum na ten problem ? bo mam ***** do generowaniu numeru licencyjnego ale chyba to nie to. |
||
![]() |
#4 |
Gość
|
A więc tak, jeżeli chodzi o obsługe DAO - RAW - to do euro plusa jest potrzebna - osobiście posiadam plextora 12/10/32A i robię tego typu płytkę bez problemowo.
Ale zanim wszedłem w posiadanie tej nagrywarki miałem Euro plusa na 9CD z crackiem, który działał bez zarzutu, tzn. nie było szarego ekranu na lekcjach - wszytko chodziło OK Jeżeli zalezało by ci na pozostawieniu nagranych płyt które notabene jak piszesz ci nie chodzą to proszę o mail'a na adres grom@cad.pl w celu uzyskania *****'a do euro Pozdrawiam |
![]() |
|
|