![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.03.2002
![]() |
Zabezpieczenie pliku z filmem
Szukam dobrego programu do zabezpieczenia filmu
Tak by można by było ogladnąć ale nie dało rady zrzucić na dysk Film w Divix - ie oczywiście :-) Większocią programów można zabezpieczyć jedynie image więc mam problem. Może ktoś mi coś doradzi? Pozdrawiam Lucas |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 03.03.2002
![]() |
juz bylo...
poszukajc na forum |
![]() |
![]() |
#3 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Pomylilo cos ci sie tu sie nie zabezpiecza tylko odbezpiecza.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
![]() |
A po kiego grzyba chcesz zabezpieczac? Nie przepadamy tu za takimi co zabezpieczaja.
#5 |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
O, znowu myślący inaczej :p
|
![]() |
![]() |
#6 |
Gość
|
takich, co zabezpieczają filmy to bym .......... i jeszcze .......
Co za bezsensowny pomysł z tym zabezpieczaniem. |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.03.2002
![]() |
Dzieki CZ
Do reszty: Myslalem ze forum ma sluzyc do pomocy takim co jeszcze nie wiedza a chca sie dowiedziec a wy kolejny raz udowadniacie ze nie ma co na was liczyc... Pozdrawiam zyczliwych Lucas |
![]() |
![]() |
#8 |
Bywalec
Data rejestracji: 05.03.2002
![]() |
powiem tak jak już ktoś to powiedział: nabi na deske gwóźdź a na to płyty i po sprawie, niktnieskopiuje!
#9 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
![]() |
#10 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 07.06.2001
![]() |
Cytat:
![]() A po co? A na przyklad, zeby cos nowego wymyslec, czegos sie nauczyc ![]() ![]() Tez nie lubie zabezpieczen, ale idea forum polega chyba na tym, aby sobie pomagac. Jezeli ktos cos tam zabezpieczy domowym sposobem, to nie sadze, zeby bylo to tak upierdliwe jak SD2 (ktory przeciez tez mozna skopiowac). Moze nie ganmy pojedynczych osob, a firmy, produkujace zabezpieczenia... Pozdro ![]()
![]() |
#11 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Moze i masz racje, moze.
Ale ja na przyklad nie chcial bym sie spotkac z niektorymi domowymi zabezpieczeniami wolalbym juz skopiowac SD2. Jest takie zabezpieczenie, domowe gdzie zabezpieczona plyte mozna kopiowac od 30 min do 30 h i co ty na to, chcialbys sie tak meczyc z taka plyta bo ja nie. Nie mowiac juz o tym, ze przewaznie ci ktorzy chca zabezpieczyc to najpierw kupia plyte od piratow, a potem sami zabezpieczaja, zeby nie dac kumplowi przegrac. Wiec nadal uwazam, ze nie nalezy iformowac nikogo o metodach zabezpieczen jak ktos chce to niech sam sobie poszuka albo zrobi. Nie mam zamiaru pomagac takim osobom. Pozdro |
![]() |
![]() |
#12 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 07.06.2001
![]() |
Cytat:
Nie bardzo rozumiem jednak, dlaczego mamy nie mowic o zabezpieczaniu... Moze jak ktos zrozumie zasade, to znajdzie sposob, aby ja zlamac i podzieli sie z toba czy ze mna ![]() A tak swoja droga, to niektorzy faktycznie sa wyznawcami dziwnej zasady: "Jak Kali ukrasc krowa to dobrze, ale jak Kalemu... " (mowa oczywiscie o zabezpieczajacych piraty) Pozdro ![]()
![]() |
#13 |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Już taka dyskusja była tu nie raz.
Ja to widzę tak - skoro masz pirata, to nie rób wała z innych ludzi i nie zabezpieczaj czegoś co i tak zostało ukradzione. A co do sensu forum - skoro mamy sobie pomagać w rozwiązywaniu problemów (a nie zacierać ręce bo "ja umiem, a inni niech idą w p...") to właśnie jaki jest sens pytania o zabezpieczenie avi. Lucas zastanów się - siedzisz z zabawką i mówisz - moja, moja, nie dam nikomu, nie dam. Coś Ty taki pazerny? I jeszcze Ci rzucę - skoro uważasz nas za nieżyczliwych to w takim razie kim Ty jesteś? Co w Twoim świecie jest miarą życzliwości? Ale zafilozowałem ![]() Tak czy inaczej pozdro od zawsze pokojowo nastawionego Pedrosa Oczywiście niech żyją legalni inaczej ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001