![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.09.2003
![]() |
Błąd fiksacji sesji!
Witam wszystkich!
Mam problem z nero. Gdy próbuję nagrać płytkę wyskakują mi takie komunikaty: Niewłaściwy stan zapisu! Nie można wykonać polecenia ZakończŚcieżkę! Błąd fiksacji sesji! Wykonanie polecenia Fiksacja nie jest możliwe! Błąd fiksacji sesji! Wykonanie polecenia Fiksacja nie jest możliwe! W załączniku dołączam log. Symulacja przebiega pomyślnie. Nagrywarka jest dobra, gdyż mam zainstalowany drugi system i na nim wszystko przebiega pomyślnie. Moja nagrywarka to SAMSUNG CD-R/RW SW-216B, system Win XP SP1. Ps.: Nie wiem czy to ma znaczenie, ale zainstalowałem sobie najnowszą wersję nero (6.0.0.19) i to właśnie na niej pojawił sie problem. Po odinstalowaniu i zainstalowaniu wersji 5.5.10.35 problem niestety pozostał. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Widzę takie możliwości:
1.Spróbuj na innych płytkach. 2.Wgraj nowy bios. 3.Czyszczenie napędu (optyka lasera, mechanizm) ..............Pozdrawiam ![]()
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.09.2003
![]() |
Dzięki, ale pomogło odinstalowanie Nero, dokładne usunięcie pozostałości po nim (pliki i rejestr), instalacja ASPI (chodz słyszałem, że Nero działa na swoich wersjach), restart i ponowna instalacja Nero 6.0.0.19.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
|
|