![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.02.2006
![]() |
problem z alkoholem albo z cd-r ??
a wiec sprawa sie przedsstawia tak
chciałem zrobic obraz płyty z kopii nfsmw i u mnie na kompie idzie mam starsza nagrywarke LG 8481b i idzie pieknie ładnie bez zadnych błednych sektorów i cacy a kumple ma nagrywarke tez lg tylko nowsza i u niego za chiny niemozna nic zrobic wywala błedy od 804 sektora i potem obraz płyty jest śmiec jak wiem " zabezpieczenie " ale dlaczego u mnie idzie ze potem płyte moge nagrac sobie i jest jak oryginał a u niego tytlko sie ja zmarnuje ,nawet obraz płyty niechodzi prubowałem juz roznych kombinacji wiem ze powinno isc w profilu safedisk 2/3 ale niedaje rady wiec co to moze byc ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
czy ta kopia giry jest wgóle zabezpieczona ?
nie jestem w stanie ci wyjasnieć dlaczego u ciebie się przegrywa a u kolegi nie... może to zależeć od kilku rzeczy: soft do nagrywania, sprzę itp itd po co się nad tym głowić jak można cracka z net pobrać i będzie hulać... pomyśl nad tym rozwiązaniem zamiast się głowić ... no chyba że lubisz się tak pomaltretować ![]() spÓbuj ![]()
#4 |
Nowy na forum
![]() |
no wiesz gre juz dawno przeszedłem całą chodzi mi tylko o to zeby mi wsio cykało w kompie ale niecyka ,gra jest zabezpieczona bop to nfsmw tylko sie dziwie ze nowszy sprzet i niemoze sobie dac rady nowszy w sensie około 0,5 roku a cdrw ma moze ze 2 miechy i wszystkie sa po updatach a moja stara lg nagrywarka rozwala te zabezpieczenia w mig tzn czyta te sektory zabezpieczone i juz nieweim co mam robic .... wiem wiem ze to save disk 2/3 i juz probowałem zrzucasc obraz z tym profilem i nic
|
![]() |
![]() |
#5 |
Wujek Cięta Riposta ;D
Data rejestracji: 22.11.2005
![]() ![]() |
to jest SafeDisc 4
![]() |
|
|