![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Gość
|
windows 98 wariuje z clonem
zainstalowalem clona i mnie szlak trafil.
przy instalacji widows dal komunikat ze nie mozna wykryc autora programu i moze ....(dalej belkot) i czy chce instalowac. Wlanczam clona i ......... pojawia sie okienko clona lecz nie akttywne (szre) i na tym zostale nie mozna nic zrobic poza reset kompa. pomocy gdzie problem? win 98,k6-233,fic 503+,64mb teac w 54e. cdrom 40X teac. PS Taki sam komunikat przy instalacji dal nero leczon dziala bez zarzutu. Clona instalowalem nawet .dziewiczo. oddinstalowujac inne programu do nagrywania. |
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Gość
|
6
Z teac i clonem i w98 nie powinno być problemu a czy inna wersje (starszą ) lub nowszą probowałeś ![]() 6 |
|
|
#3 |
|
Gość
|
tak instalowalem i najnowsza i ta przed ostatnia sciagniete z tej stronki.
Ten komunikat windowsa to brak autentckode i ze moze nie dzialac poprawnmie bo nie ma autora itd. Co ciekawe jak jeszcze nie mialem narywarki to go zainstalowale i dzialal (znaczy mozna bylo poszperac w jego opcjach itp) Oczywiscie zaraz go odintalowalem o po paru dniach juz ze zmienionym cdromem i nagrywara pieprzy sprawe |
|
|
#4 |
|
Gość
|
6
jeszcze jedno pytanie - Gdy po odinstalowaniu Clona wcześniej gdy nie miałeś nagrywarki zmieniałeś system po zainstalowaniu nagrywarki (chodzi mi o pozostawione wpisy clona a rejestrze) i ponownym zainstalowaniu Clona ? jeśli nie to moge Ci przesłać klucze które trzeba usunąć z rejestru aby wyczyścić REGA- niestety nie daję gwarancji gdyż tak jak mówiłem NIE miałem z nim żadnych problemów pod 98 (z kazdą wersją - nowszą czy starszą) pozdrawiam 6 |
![]() |
|
|