![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 15.10.2003
![]() |
Hi
![]() Walczę z tym i walczę, nie mam pojęcia co jest grane. Wszystkie U-DMA włączone, dyski chodzą - ok. 50MB/s odczyt/zapis, a mimo to przy nagrywaniu NERO płyty DVD bufor mi szaleje i jedna płyta nagrywa się 40 minut a powinna 8! Najśmieszniejsze jest to, że czasami wszystko jest OK, czasami nie! Częściej nie jest OK, niestety... Sterowniki ASPI są na zielono, że niby working. Reinstalowałem je już. Przeszukałem różne fora, ale nie wiem co może być powodem takiego zachowania. Pod porty IDE są podpięte 3 dyski ATA i ta nagrywarka, oprócz tego pod porty S-ATA na płycie są podpięte dodatkowe 2 dyski... Brakuje mi pomysłu czego jeszcze spróbować ![]() Komputer jest dosyć nowy - pentium 3,0 HT, 1GB RAM, płyta MSI... |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 01.11.2004
![]() |
"Pod porty IDE są podpięte 3 dyski ATA i ta nagrywarka, oprócz tego pod porty S-ATA na płycie są podpięte dodatkowe 2 dyski..."
jedno pytanie nagrywarka jest na jednej tasmie z dyskiem HDD
|
|
#3 | ||
|
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Cytat:
...no przecież napisał że pod porty IDE są podłączone 3 dyski i nagrywarka. To chyba nagrywarka musi być podpięta razem z HDD.Cytat:
Jak mądrze zadawać pytania Ostatnio zmieniany przez Maciej : 05.02.2005 o godz. 10:56 |
||
|
|
![]() |
|
|