![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.10.2003
![]() |
Pracuje obecnie na Systemie Windows 98 i od nie dawna mam problemy z nagrywaniem płyt przeważenie CD-R. Mam CD-RW LG 40x12x40 i gdy wrzucam coś do nagrania i nero rozpoczyna sesje to po 3% niekiedy więcej wyskakuje mi "kochany niebieski ekran" o krytycznym wyjątku w OE.... .Taka sytuacja ma miejsce przy płytach CD-R a natomiast CD-RW niekiedy sie nagrywają. co mam z tym zrobić, niewiem za co sie zabrac a bezwzględnie jest mi potrzebna nagrywarka poratujcie mnie. nieznam sie zbyt dobrze na komputerach od strony wewnętrznej i prosze o dość jasną interpretację
dziekuję z góry za pomoc. |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
KiNgOfOcEaN
Data rejestracji: 06.09.2002
![]() |
Taki to niestety urok win98. Przyczyn takieg zachowana może być nieskończenie wiele i trudno by tu zgadywać co jest nie tak.
Najprostszym rozwiązaniem jest polecenie "format". Jeśli by nagrywarka dalej szwankowała na świeżym systemie to pozostaje jedynie wyprawa do serwisu. |
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.10.2003
![]() |
odp
al;e taka sytuacja ma miejsce od niedawna. system jest swiezo zainstalowany a wczesniej na tym samym windowsie wszystko ładnie chodziło bez żadnych zarzutów tylko ostatnio. poratujcie mnie ttroche . na zmiane systemu nie moge sobie narazie pozwolić
|
|
|
|
|
#4 |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
nic tylko kombinowac
odinstaluj program(y) do nagrywania i zainstaluj je na nowo, w miare mozliwosci swieza wersje - jesli chodzi o Nero to polecam 5.5.10.42 lub 6.0.0.19 zainstaluj swieze stery do plyty glownej zainstaluj ForceASPI 1.8 - za pomoca INSTASPI.BAT (zalacznik) moze jakis program ostatnio zainstalowales i moze to wadzi - moze cos co chodzi w tle wywoluje blue screena
![]() |
|
|