![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
klopot z litkiem
Witam!
mam klopot z moim litkiem 502452 polega on na tym ze plytki z muzyka (verbatim)nie sa czytane przez przenosny odtwarzacz cd. dla informacji :nagrywarka philipsa na tym samym nosniku pali tak ze mozna odtwarzac te plytki w przenosnym odtw.CD co jest ? palilem 16x image za pomoca clone (image muzyka)ten sam image te same plytki a taka roznica ![]() powiedzcie co moze byc przyczyna |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Re: klopot z litkiem
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
Tak miedzy nami, to Clone do kopiowania muzyki, to sie nie nadaje!
A predkosci nagrywania, to 8x a jeszcze lepiej 4x! Im wieksza szybkosc, tym slabszy slad, i to moze byc z tego. |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Tak miedzy nami, to Clone do kopiowania muzyki, to sie nie nadaje!
A predkosci nagrywania, to 8x a jeszcze lepiej 4x! Tak tak ale to CD mialo zabezp.i nie wiem jak inaczej mozna zrobic kopie do auta . Kopiowalem 8x i dalo sie dzieki za rade, ale dlaczego philips moze 16x a nowszy i nowoczesniejszy lite on nie.to dziwne prawda?? mam przy okazji jeszcze jedno pytanie jak ustawic clone do secuRom new bo moge zrobic image ale nie da sie tego ruszyc. jeszcze raz wielkie dzieki za pomoc pozdrawiam Ampel |
![]() |
![]() |
#5 |
Gość
|
Czytaj- Przyklejone-Dzial: zabezpieczenia!
Sa tam postach profile i opisy! |
![]() |
#6 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Super !
Dzieki za odp.papatki Ampel |
![]() |
![]() |
#7 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 11.12.2002
![]() |
Cytat:
![]() A na poważnie - mam kilka nagrywarek (i w domu i w pracy) - starych i nowych, szybkich i wolnych. I każda z nich ma swoje własne narowy - nawet te same nagrywarki tego samego producenta z tym samym BIOSem potrafią zachowywać się różnie. Tak więc już nie dziwię się niczemu... Po prostu każda nagrywarka to trochę inny egzemplarz, inaczej oprogramowany, inaczej opracowany i inaczej zużyty... Więc ma prawo zachowywać się inaczej. Trzeba się po prostu do tego przyzwyczaić 8) .
![]() |
|
|