![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
ccd-lock ze strony http://www.cdrsoft.cc/index3.html
widzilalem tam cos takiego
<ciach> ccd-Lock v.1.5 Description: This tool is based on CloneCD and right now the most advanced program ! Version: 1.5 Filesize: 269.18 Kb Added on: 06-Feb-2002 Downloads: 2687 HomePage | Rate Resource | Details Category: CDR Tools/Copy Protection Utilities <ciach> scagnelem, zainstalowalem, restart i d****. sie wcale nie uruchamia. wogle znie wywala zadnego bledu, po prostu sie nie uruchamia. nawet przy kombinacji ctrl+alt+del nie ma go na liscie uruchomionych aplikacji (nie ma tam tez wielu innych ktore sa uruchomione ale to inna bajka) nie wiem jeszcze czemu? moze macie jakies pomysly? wiem ze nie lubi sie tu zabawy czyms takim i jest to mozliwe do obejcia (kazde zabezpieczenie mozna obejc) ale kce wiedziec jak to dziala i jak to ominac a najlepiej nauczyc sie robiac to sam ale jak tu uruchomic i zobaczyc co mozna programem zrobic jak sie on nawet nie uruchamia pzdrwm Nikita_Bennet
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.01.2002
![]() |
Umnie działa super (plyty Audio)
#3 |
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
no w koncu uruchomilem u mnie.
przyczyna byl brak/blad jednego z plikow vbrun ponowna reinstalka pomogla powiem jedno fajny - prog jutro go potestuje dokladnie pzdrwm Nikita_Bennet
#4 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 03.03.2002
![]() |
pech - u mnie chodzi jak zloto (Win XP HE)
|
![]() |
![]() |
#5 |
____
![]() Data rejestracji: 26.05.2000
![]() ![]() ![]() |
Moze ktos ma ochote go opisac i podeslac opis ?
Pozdrawiam Misiek4 |
![]() |
![]() |
#6 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Widze Misiek4, ze nie jestes zorientowany.
Ten program mozna bylo sciagnac od Bartexa juz kilka miesiecy temu.( i caly czas jeszcze mozna). Jak napisal mi Bartex gdy zabezpieczysz nim obraz i pozniej wypalisz to skopiowanie takiej plyty moze zabrac od 30 min do 30h.(zalezy od sprzetu). |
![]() |
![]() |
|
|