![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
CD Audio ... kto ... ?
Witam.
Szuakam chetnych to wspoltworzenia dzialu na stronie www.cdrinfo.pl dotyczacego nagrywania,kopiowania itp. plyt CD Audio (CD-DA). Zaznaczam ze jest to moja prywatna incjatywa... wielu ludzi zadaje pytania na ten temat chcac sie dowiedziec jak to zrobic najlepiej. Pomyslalem wiec ze pomysl nie jest zly i razem moglibysmy cos napisac. ps. troszke txt juz napisalem Pozdrawiam jazzbiker |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
jesli sie zarejestrujesz, podasz jakis rzeczywisty adres, to moze ktos sie zdecyduje. Narazie jestes anonimem, a wiesz anonimy nalepiej wyrzucac do kosza.
PS.Gdzie i co pisales? |
![]() |
![]() |
#3 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
napislelem kilka slow .. i wyslalem to do redakcji cdrinfo.pl ... teraz czekam na uwagi odnosnie txt ale mysle sobie ze kazdy moglby dodac do takiego dzialu troche swoich doswiadczen Pozdr. jazzbiker |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Kiepska kolejnosc sobie wybrales - najpierw sie wypada zapytac autorow strony a potem na forum i news serwer na nas powolywac - ja nic o tym co piszesz nie wiem i nie zycze sobie zebys w ten sposob "znajomych" do tworzenia czegos (o czym nie mamy pojecia) sobie szukal...
Monter
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
2. pytalem na grupie news .. jeden czlowiek mi odpowiedzial; poza tym widzialem ze wielu ludzi porusza ten problem; no dobra moze zrobilem to w zlej kolejnosci; moze nie napisalem wszytkiego ... w kazdym razie intencje mialem dobre ... szkoda tylko ze to zle odebrales ... Administratorze jazzbiker |
|
![]() |
![]() |
|
|