Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 22.10.2002, 23:41   #1
pipazadu
Nowy na forum

Data rejestracji: 22.10.2002
pipazadu w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Angry Cd-cop

Kochani jak ominąć to wstrętne zabezpieczenie CD-Cop. Czytałem, że jest ono nie do przejścia ale nie chce mi się w to wierzyć W CloneCD wg ClonyXXL nic nie trzeba ustawiać, a sukces ponoć zależy od rodzaju płyty?? Niech ktoś mi pomoże pleaseeee!!!
pipazadu jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 23.10.2002, 17:01   #2
madmax2
Godzina 5-ta minut 30-ści

Data rejestracji: 06.10.2002
madmax2 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Re: Cd-cop

Cytat:
pipazadu napisa***322;(a)
Kochani jak ominąć to wstrętne zabezpieczenie CD-Cop. Czytałem, że jest ono nie do przejścia ale nie chce mi się w to wierzyć W CloneCD wg ClonyXXL nic nie trzeba ustawiać, a sukces ponoć zależy od rodzaju płyty?? Niech ktoś mi pomoże pleaseeee!!!

Spróbuj przez Clony XXL, Clone CD i na płycie TDK x24 - takiej w czerwonym opakowaniu. U mnie poskutkowało. Też to przerabiałem i zajęło mi cały wieczór.

Pozdrawiam.
madmax2 jest offline  
Stary 23.10.2002, 17:19   #3
pipazadu
Nowy na forum

cd-cops

Próbowałem z TDK i CDlonem ClonyXXL, Scoutem, próbowałem CD-Clone Decrypter 1.76 i nnymi i nic, uparło się i nie che się uruchomić, madmax a jaki program przegrywałeś, bo ja się męczę z OXFORD Advenced Learner's Dicitionary i ciężko, mam Plextora 2410 i dalej nic
pipazadu jest offline  
Stary 23.10.2002, 20:14   #4
madmax2
Godzina 5-ta minut 30-ści

Data rejestracji: 06.10.2002
madmax2 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
CD-COps

Przegrywałem, jakiś słownik angielskiego, coś z M w tytule Midionare, czy jakoś. Spróbuj może nie zaznaczać opcji regeneracja sektorów z danymi z Clony XXL - u mnie ta opcja rozwaliła kilka płyt, ale na PSX-a. Ja też się namęczyłem. Parę razy zgrywałem na CD-RW i nie chciało działać , dopiero po przegraniu na płytę TDK zaskoczyło. Aha w pomocy do Clony XXl jest podane, że najlepsze do tego zabezpieczenia są płyty Kodak Gold CDR 74 min. Nagrywałem na LiteOn-ie LTR 40125W.
Pozdrawiam.
madmax2 jest offline  
Stary 24.10.2002, 15:07   #5
pipazadu
Nowy na forum

CD-Cops

Dzięki za odpowiedź MadMax2 ale już zrezygnowałem, ściągnąłm tyle programików rzekomo "crackujących" CD-Copsa że aż się w tym pogubiłem, a żaden z nich nie zadziałał tylko błędy wprowadzał. Tu też zamieszczam apel do ludzi, którzy używali CD-Copsa Decrypter, Emulator itp. czy udalo się im dzięki nim "zcrackować" kaiś program!!!Też w ClonyXXl czytałem o Kodakach tylko w sklepie od 1,5 roku już nie słyszeli o płytach z tej firmy. Nic to, musze się zadowolić po prostu zainstalwoanym programem, bez możlwości reinstalacji. Dzięki pozdrawiam.
pipazadu jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: