![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
![]()
Kochani jak ominąć to wstrętne zabezpieczenie CD-Cop. Czytałem, że jest ono nie do przejścia ale nie chce mi się w to wierzyć
![]() ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Godzina 5-ta minut 30-ści
Data rejestracji: 06.10.2002
![]() |
Re: Cd-cop
Cytat:
Spróbuj przez Clony XXL, Clone CD i na płycie TDK x24 - takiej w czerwonym opakowaniu. U mnie poskutkowało. Też to przerabiałem i zajęło mi cały wieczór. Pozdrawiam. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
cd-cops
Próbowałem z TDK i CDlonem ClonyXXL, Scoutem, próbowałem CD-Clone Decrypter 1.76 i nnymi i nic, uparło się i nie che się uruchomić, madmax a jaki program przegrywałeś, bo ja się męczę z OXFORD Advenced Learner's Dicitionary i ciężko, mam Plextora 2410 i dalej nic
|
![]() |
![]() |
#4 |
Godzina 5-ta minut 30-ści
Data rejestracji: 06.10.2002
![]() |
CD-COps
Przegrywałem, jakiś słownik angielskiego, coś z M w tytule Midionare, czy jakoś. Spróbuj może nie zaznaczać opcji regeneracja sektorów z danymi z Clony XXL - u mnie ta opcja rozwaliła kilka płyt, ale na PSX-a. Ja też się namęczyłem. Parę razy zgrywałem na CD-RW i nie chciało działać , dopiero po przegraniu na płytę TDK zaskoczyło. Aha w pomocy do Clony XXl jest podane, że najlepsze do tego zabezpieczenia są płyty Kodak Gold CDR 74 min. Nagrywałem na LiteOn-ie LTR 40125W.
Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
CD-Cops
Dzięki za odpowiedź MadMax2 ale już zrezygnowałem, ściągnąłm tyle programików rzekomo "crackujących" CD-Copsa że aż się w tym pogubiłem, a żaden z nich nie zadziałał tylko błędy wprowadzał. Tu też zamieszczam apel do ludzi, którzy używali CD-Copsa Decrypter, Emulator itp. czy udalo się im dzięki nim "zcrackować" kaiś program!!!Też w ClonyXXl czytałem o Kodakach tylko w sklepie od 1,5 roku już nie słyszeli o płytach z tej firmy. Nic to, musze się zadowolić po prostu zainstalwoanym programem, bez możlwości reinstalacji. Dzięki pozdrawiam.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|