![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.10.2003
![]() |
Z cd na DVD - łączenie pociętej gry
Witam wszystkich!
Ostatnio przyszła mi do głowy myśl żeby nagrać grę, która jest na 3 CD na 1 DVD. Można ją kupić w 2 wersjach. Przeszkadza mi zmienianie płyt więc postanowiłem ją dać na 1 DVD. Tylko jak to zrobić żeby nie miał problemu z rozpoznaniem tego że już nie jest na 3 cd tylko na dvd. Chodzi mi o grę Schizm 1 i 2. Czy mże ktoś wie jak to zrobić ![]() Dzięki za odpowiedzi!!!!!! |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sa takie programy jak:
UltraISO, ISOComander Masz obraz 1-szej plyty, dodajesz obraz 2-ej, 3-ej itepe - dajesz nadpisz plik (o jednakowych nazwach i zawartosci) i zapisujesz i masz obraz polaczonych wszystkich plyt. Tak w skrocie. Jak sie myle albo cos pominolem - niech mnie ktos poprawi. Ps: co do ortografii i gramatyki- mam wszyskie mozliwe dys.....ie i na dodatek slaby wzrok ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
yahol - dzięki - muszę spróbować!!!!!
|
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
Działa nawet!! Dzięki!!
|
![]() |
![]() |
#5 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
albo standardowo - podpinasz pod wirtual pierwszy obraz - przeciagasz wszystkie pliki do nowej kompilacji w programie do nargrywania, dadajesz z drugoego obrazu itd.
dzialac musi tak samo - jak komu wygodniej nie dla kazdej gry ww sposoby beda dzialac - tylko dla tych ktre maja jeden instalator dla obu wersji dvd i cd lub instalator do cd nie sprawdza czy plyta jest kolejna tylko po prostu szuka kolejnego pliku dat na cd i dopiero jak nie znajdzie to wyswietla prozbe o zmiane plyty - czasem jest to rozwiazane inaczej, wtedy ja na dvd nagrywam obrazyt jako dane i przepinam w wirtualu w czasie instalacji |
![]() |
![]() |
|
|