![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.06.2001
![]() |
Jak nagrac Euro Plus+ Reward Millennium !!!
Czy jest jaka roznica w nagrywaniu reward , a reward millennium. Mam yamaha 8424E, czy na mojej nagrywarce moge przegrac plyty z Eurplusa tak, aby poprawnie chodzily.
Obawiam sie, ze moja nagrywarka nie obsluguje raw. Prosze o odpowiedz rowniez na e-mail: nardek@friko3.onet.pl Dane o nagrywarce: Info on CDWriter: Manufacturer: YAMAHA Product: CRW8424E Revision: 1.0j Device Capabilities: Note: This information is provided by the unit, it might be inaccurate. CloneCD does not use this information! Can write CD-R Discs: Yes Can write CD-RW Discs: Yes Compatible with CloneCD RAW-DAO: No Compatible with CloneCD RAW-SAO: Yes Compatible with CloneCD RAW-SAO Write Simulation: Yes Supports Burn Proof / Just Link: No Pozdrawiam Nardek |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Gość
|
Bez Dao-Raw nie ma szans poprzednia wersja była zabezpieczona Secroom i opcja w klonie z subkanałami wszystko rozwiązywała ale jak tego nie masz to nici, może jest nowszy bios do twojej nagrywary poszukaj moze coś da. Pozdrawiam :-)
|
|
|
#3 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 28.05.2001
![]() |
Może niedoczytałem ale dlaczego (oli) twierdzisz że Yamahy nie odczytują Subkanałów (przynajmniej takie odnoszę wrażenie).
Nardek próbowałeś kopiować z zaznaczonymi opcjami w CloneCD: read subcode for data i audio czy jakoś tak Spróbuj najpierw na CD-RW czy chodzi i najlepiej sprawdź jakimś programem czym to jest zabezpieczone (np. ClonyXL) |
|
|
![]() |
|
|