![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 29.10.2002
![]() |
![]()
witam!
zrobilem sobie kopie zapasowa medal of honor allied assault. obie plytki zabezpieczone byly sd 2.51, ustawilem odpowiedni profil w clonecd i ladnie sie przegralo (nagrywarka teac w524e). u mnie chodzi bez problemu, nawet jak dokladnie odinstalowalem gre i pousuwalem wpisy w rejestrze, to nadal chce sie pieknie instalowac i wszystko dziala. ale jak pozyczylem gre kumplowi, to u niego instalacja staje na ok. 40% (btw. przy 48% jest juz zmiana plyty na druga). nie wiem czego tak sie dzieje... moze wina lezy po stronie jego sprzetu, albo soft'u choc nie sadze, bo ma nagrywarke bodajze liteon i reszta tez spelnia wszelkie wymagania... czy ktos moze mi pomoc ![]() thx |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.11.2002
![]() |
Witam
Miałem ten sam problem. Pierwsza kopia którą zrobiłem chodziła normalnie ale niewiem czemu kolejne nagrania, mimo tych samych ustawień co przy pierwszym udanym nagraniu kończyły sie tak jak to opisujesz (około 40% ist. gry i koniec). Niestety niedoszedłem do tego co mogło być przyczyną tego zachowania ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
![]() |
hmmm...
dzisiaj u goscia bylem i problem jest nieco innej natury... gdy dochodzi do tych 48%, czyli momentu kiedy bedzie chcialo zmiany plyty, wystepuje 'krytyczny wyjatek', a nie zawieszenie systemu, wiec to moze byc wina windowsa... bedziemy sie bawic ![]() aha i nagrywarke ma lg, cd-rom zreszta tez... moze jednak ktos jeszcze wie o co moze chodzic ? |
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 23.05.2002
![]() |
a ja mam i chodzi bez problemu oczywiście kopia bezpieczeństwa a może za dużo kopi bezpieczeństwa żart
pozdrawiam
#5 | |
Godzina 5-ta minut 30-ści
Data rejestracji: 06.10.2002
![]() |
Re: u mnie dziala, u kumpla nie
Cytat:
Spróbuj przegrać nie zanaczając opcji "regeneracja sektrów z danymi" Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
wlasciwie, to czym jest spowodowane to, ze u mnie idzie bez problemu a u kumpla nie ?? |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
#8 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 24.02.2002