![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
Bywalec
Data rejestracji: 16.04.2005
![]() |
Cytat:
Jeśli chodzi o drugą część (Update) postu, to faktycznie jest to zupełnie inny temat którego ja nie poruszałem. Ostatnio zmieniany przez sanders : 19.04.2005 o godz. 10:38 |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |||||
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
#3 | |
Bywalec
Data rejestracji: 16.04.2005
![]() |
Cytat:
2. Jeżeli podstawą Twojej edukacji w tym temacie jest sklep, to faktycznie chyba cała dyskusja nie ma sensu. 3. Wykłócanie się (w tym przypadku publiczne) nie wnosi do sprawy nic poza atmosferą niesmaku. 4. EOT |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Panie sanders, prosimy o konkrety, linki, jakieś materiały, które potwierdzałyby Twoją opinię dotyczącą stałej prędkości odczytu płyt Audio CD. Piszesz bzdury i nie podoba mi się ton wypowiedzi w Twoich postach (i widzę, że nie tylko ja tak odczuwam). Tak więc prosimy o udowodnienie, że masz rację, a jeżeli takich nie znajdziesz, to przestań się wymądrzać.
Wawelski wyżej dał bardzo ważnego linka, który jednoznacznie pokazuje, że jednak nie jest to stała prędkość. Widać zresztą po jakimkolwiek programie służącym do testowania napędu, że prędkość obrotowa wzrasta, a nie jest od początku stała. |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|
|