![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Gość
|
Nowy Lite-on x 24 ?
Kupilem wlasnie Lite-ona LTR-24103S Firmware XB03 wersja BOX. Moze ktos wie co to jest czy to to samo co wersja 24102B ?
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Gość
|
mam ten sam problem
, nigdzie nie moge znalezc specyfikacji tej nagrywarki , a www.liteon.com jakos niebardzo chce sie uruchomic
|
|
|
#3 |
|
n/a
Data rejestracji: 07.02.2002
![]() |
No cóż - na www.liteon.com (a później www.liteonit.com.tw) o twojej nagrywarce ni słychu ni widu... Przynajmniej w wersji anglojęzycznej (na domkach się nie znam)...
|
|
|
|
|
#4 |
|
Gość
|
Nowy LiteOn LTR-24102B
Kupiłem jakiś czas temu LiteOn LTR-24102B na początku wszystko było w porzo- zapis i odczyt (nawet lepszy niż na moim starym CD) Teraz za jasną ho..... nie chce mi czytać żadnych płyt!!!
Nagrywanie owszem idzie, ale po nagraniu nie może sprawdzić poprawności zapisu. Przeinstalowałem system, wgrałem nowy BIOS nagrywarki i NIC! Może ktoś wie co z tym zrobić? PLEAS HELP! |
|
|
#5 | |
|
Gość
|
Nowy LiteOn LTR-24102B
Cytat:
Jaki masz sprzet glownie chodzi mio o plyte glowna poniewaz,: Klient kupil od nas LTR-24102B pochodzilo z 2 tygodnie bez problemu pozniej nagrywarka niechciala czytac kompaktow, w koncu przestala wyrzucac kompakty. Najciekawsze jest to ze na innych kompach zachowuje sie poprawnie, (mam ja aktualnie w domu). W komputerze klienta chodzila na jego zasilaczu, ale jak zasilacz byl podlaczony do plyty gl. to wariowala, wiec mu wymienilismy, na model LTR-24103S! ktorego specyfikacji nigdzie nie moge znalezc,(sa sprzedawane w podobnych pudelkach) rozni sie on prawdopodobnie mniejszym poborem pradu, i Ta nowa nagrywarka chodzi OK. Co do winXP zainstaluj patch od MS dostepny na WindowsUptade ( jezeli masz Xp oczywiscie) |
|
|
|
#6 |
|
Gość
|
Czy firmware od Lite-ona LTR-24102B bedzie pasowal do Lite-ona LTR-24103S ? Koos sprawdzal ?
|
![]() |
|
|