![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.05.2003
![]() |
CDex & EAC problem w win XP
Witam
posiadam kompa z zainstalowanym win XP (CD CDRW scsi, DVD atapi). Mój problem polega na tym iż CDex ani EAC nie chce sie uruchomić. CDex wogule nic nie wyrzuca po prostu klikniecie na ikonce na chwile zamienia kursor w klepsydre i wraca do normy - ZERO efektu zaś EAC wywala acces a violation - instalowałem adaptec aspi, fixaspi - zero efektu. Jest to o tyle dziwne ze przy tej samej konfiguracji hardwaru na win 98 SE chodziło bez problemu. U kumpla na win XP (bez scsi) wszystko chodzi - nawet nie trza bylo instalowac ASPI. może ktos wie o co biega - mam też zainstalowane nero - może aspi z nero coś krzaczą ?? Udało mi sie za to odpalić Easy CD-DA Extraktor - w czym jest problem ?? HELP ME ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Re: CDex & EAC problem w win XP
Cytat:
PS. Jeszcze na forum widziałem post w którym opisano błąd który uniemożliwia urychomienie niektórych programów rippujących, a powodowany jest przez nowego Nero - to oczywiście jeżeli takowe Nero masz zainstalowane. Ostatnio zmieniany przez paput2000 : 18.08.2003 o godz. 08:44 |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
nie mam nero 6 dlatego jestem zdziwony
|
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
Big THX pomogło z tym plikiem lame EAC - swoją drogę czy wpływa to (ten plik ijego przeniesienie) na jakieś funkcje ? Korzystają z tego jakieś filmy ? czy można wtedy ew wskazać nowe umiejscowienie tego pliku czy też trzeba nim wachlować
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Cytat:
Prawdopodobnie usunięcię tego pliku lub przeniesienie raczej zbytnio nie powinno wpłynąć na funkcjonowanie systemu, choś nie ręcze. W systemie domyślnie jest już instalowany i używany inny kodek mp3 - Fraunhofer IIS MPEG Layer3 - no chyba że zostałby usunięty, wtedy system musiałby używać alternatywnego i wtedy mogłyby się pojawić problemy. |
|
![]() |
![]() |
|
|