Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 07.03.2006, 02:32   #1
neox123
Nowy na forum

Data rejestracji: 24.04.2005
neox123 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Angry Zamulone Nagrywanie

Witam Wsztstkich, mamtaki problem, otóż podczas nagrywania płytek , szczególnie dvd po pewnym czasie komputer zaczyna strasznie sie mulić, niemożna zrobić praktycznie nic, zaczyna mnie juz to wk@#$%!@#, wiec postanowiłem zapytać Dzieję sie tak szczególnie pod Nero nieważne czy 6 czy 7, alcoholem np wypalam 16x DVD i nie ma zandego zgrzytu. Samo podłączenie napędów jest poprawne. Dysk Ide0, master, odtwarzacz dvd ide1 master nagrywarka slave. płyta na nforce 2 +athlon xp 2400 + 512 mb ale bez IDE_SE tylko na standardowych sterach XP, bez zbędnego ASPI. objawy ogólnie są takie ze przez pierwsze 2 minuty jakoś idze ale potem zaczyna zarzynać dysk bufor odczytu siada i brak jakielkowiek reakcji, troche pomaga wyłączenie antyvirusa aletylko na chwile.help bo szlag mnie trafia pozdro!!
neox123 jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: