![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() |
cdrw do audio
Prosba o rade w zakupie CDRW
Chce kupic nagrywarke koniecznie nowa tzn. z rachunkiem ale glownie do nagrywania audio. Choc do gier syna rowniez. Co mi radzicie. Najlepiej chcialbym Teaca lub Plextora. Z tym, ze jest problem bo te nowe gonia za predkosciami i ... podwyzszaja dolna predkosc. A ja chce nagrywac audio z predkoscia 2x no moze 4x. Choc wiem, ze przed technologia nie ma ucieczki to po co dla przecietnego uzytkownika nagrywajacego kilka plyt w tygodniu predkosc 40x? Pozdrawiam Poniek
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2000
![]() |
jesli audio .. i niezbyt wiele (relatywnie nie duzo) to yamaha kładzie nacisk na audiosy ..plex chyba ma dobrą korekcje choć ostatnie testy nie przyniosły mu chwały...
a co do predkości ..to jest regulowana (na szczescie) i nic na te 40ki nie poradzimy rynek, postęp, technika, wymusza i koniec... |
![]() |
![]() |
#3 |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Taaa...
Chyba weź Yamahę, ale ani Yamaha ani Plex może sobie nie poradzić z niektórymi grami (korekcja EFM)
#4 | |
Bywalec
Data rejestracji: 29.04.2002
![]() |
Cytat:
si |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Gostek z forum benchmark co sprzedaje Yamahy twierdzi, ze 3 na 10 wraca - padają.
JR |
![]() |
![]() |
#6 |
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Miałem Yamahe 4/4/16SCSI przez 2 lata i sprawowała sie OK,zmieniłem na TEACA524e zeby byc z duchem czasu.
Według moich spostrzezen kazda nagrywarka nadaje sie do audio(amatorsko). |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.06.2002
![]() |
ee nieprawda, ja kupilem sobie Yamahe 3200 E , troche kasy
poszlo, ale jestem bardzo bardzo zadowolony bo tez tak jak tobie zalezy mi na audio, i po nagranie audio w yamaszce seryjnie widac duuuzo roznice w jakosci dzwieku, jestem pewien bo sam ze zdumienia nagralem ja dwa razy, to w audio master quality recording i ta w zwyklym audio trybie, roznice widac na pierwszy sluch ucha, jak zalezy ci na audio to yamaha zadzi i sie niepsuja, gosc co to napisal sie pomylil, a co do gier to jak narazie z safedisciem sie sobie radze, clone cd robi wszystko i mozna wlaczyc amplify i sie przegra, bierz yamahe
|
|