![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 14.11.2001
![]() |
Spawara do 600 zetów
Panie i panowie spawacze! Powiedzcie mi jaką spawarkę mam kupić? Widziałem już kilka wynalazków i mam chęć na Teaca 16x lub też 24. Szajsungi i eLdzi (LG) nie wchodzą w rachube. Może wziąć pod uwagę Ricoha 7200 lub insze spawarki?
Będę wdzięczny za odpowiedz Cenk ju wery mach, spasiba, danke, merci Ziutek |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 03.10.2001
![]() |
Też myślałem o Ricohu 7200. W końcu i tak kupiłem LG16. Głównie ze względu na to, że w tutejszych testach wyszło na to, że kopiuje wszystko, co się rusza - i jest tania jak barszcz. Jak na razie na nią nie narzekam.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
ja tez
|
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 06.03.2002
![]() |
nie wiem jak to jest z tymi ricohami czy wszystkie sa zle ? czy moze wszystkie sa dobre poza 12x10x32 bo taka wlasnie moj kumpel zajezdzil juz 2 raz
1 padla po 6 miesiacach a druga po 5(dostal ja na gwarancji) lg nie wiem nie uzywam liteon uzywam polecam ale i tak kazdy woli cos innego |
![]() |
![]() |
#5 |
Gość
|
Mimo wszystko polecam LG.
|
![]() |
#6 |
Bywalec
Data rejestracji: 14.11.2001
![]() |
Cze! Właśnie zakupiłem spawarkie Tica (Teaca) 16x. To jest maszyna! i jak zobaczyłem na własne oczy jak szybko to robi płytę 700 Mb w porównaniu BTC 2x to padłem na kolana! Teraz ni musze czekać 40 min na płytę tylko nie całe kilka minut. Teraz gdy ktoś będzie chciał kupić spawarkie to tylko z systemem Burn Proof lub podobym. Spawacze! dzięki za posty.
Powodzenia! |
![]() |
![]() |
|
|