![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 13.01.2003
![]() |
Kupuję Yamaha F1E - piszcie tu o niej
Pozdrawiam.
Zamówiłem nagrywarkę wymienioną w temacie. Ale...?! W jednym z serwisów firmy komuterowej powiedziano mi, że w tym modelu (F1) wymięka laser i elektronika i padnie mi w sam raz po gwarancji. A jako, że na pewno u mnie się nie przemęczy to pewnie padnie trochę później. ![]() ![]() W moim rejonie pseudo ranking wygląda tak TEAC, LiteOn, LG te dwa ostatnie zamiennie. Ostatnio zmieniany przez Grzegorz75 : 23.01.2003 o godz. 13:00 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
![]() |
Może tak. CZy ktoś z forumowiczów posiada YAMAHĘ F1.
|
![]() |
![]() |
#3 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Re: Kupuję Yamaha F1E - piszcie tu o niej
Cytat:
![]() |
#4 |
Kitty loves Agit! =^_^=
Data rejestracji: 25.11.2002
![]() |
Hymm... nie sadze by to bylo poparte czyms wiarygodnym. Moglby cos wiecej powiedziec niz przedstawiac jedna stara sztuke.. i zupelnie innym model. Zreszta.. ja mam 2,5 letnia yamahe, i chodzi bardzo ladnie. Pozatym masz 2 lata gwarancji jest niczego sobie i nawet jesli by cos sie stalo (odpukac oczywiscie
![]() ![]() A tak na marginesie ostatni Teac to porazka wiec trzymaj sie z daleka. Starsze modele sa swietne. LG nie jest rownie LiteON'owi... gdyz ten drugi jest lepszy. Yamaha zas to klasa Plextora i Teaca (oczywiscie z wyjatkiem tego nowego gdzys to kompletna porazka).
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.10.2002
![]() |
Mam od kilku miesięcy - zewn. na usb2.
Padła mi po miesiącu (po jakiś 100 płytach, usterka raczej machaniczna), dealer załatwił naprawę i odebrałem po 2 tygodniach. Po wypaleniu kolejnych kilkustet jest (jeszcze) ok. Acha, palę audio i F1 robi to szczególnie dobrze z prędkością x16. Patrz mój post gdzieś tak w grudniu. Andy |
![]() |
![]() |
#6 |
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
Mam Yamahe 3200-kupiłem dla Audio Master Quality -jestOK
F1 jest jeszcze lepsza. A cytowane opinie... Jak sie nie ma co sie lubi,to się lubi co się ma ![]() Kupuj Yamahę i nie słuchaj bzdur. A wsumie Mercedes szybciej skoroduje od trabanta,nie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wyjadacz ;)
![]() |
Klamka zapadła. Prawdopodobnie w poniedziałek tj. 27.01.2003. przyjedzie moja nagrywara. Niestety we wtorek muszę wyjechać. Nie cierpię gdy nie mogę spokojnie nacieszyć się nowym nabytkiem.
Dzięki za odpowiedzi. Czekam na opinie innych użytkowników Y F1 obecnych i przyszłych. |
![]() |
![]() |
#8 |
Wyjadacz ;)
![]() |
![]() ![]() ![]() Ma fajne błękitne podświetlenie nie tylko na diodzie ale i pod tacką. To na razie wrażenia estetyczne. Za mało jeszcze wypaliłem by mówić cokolwiek o walorach użytkowych. Ostatnio zmieniany przez Grzegorz75 : 04.02.2003 o godz. 08:35 |
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.01.2003
![]() |
tak ja też jestem bardzo zadowolony ze swojej f1! nie mam jej długo (tydzień zaledwie) ale jest to wystarczający czas bym mógł śmiało powiedzieć, że nie zamieniłbym się na żadną inną nagrywareczkę!!!
|
![]() |
![]() |
#10 |
Bywalec
Data rejestracji: 08.07.2002
![]() |
Ja też ją mam...
Sprzedałem ich kilka i są moim zdaniem rewelacyjne. Druga sprawa to taka iż niektórzy sprzedawcy i dilerzy zachęcają do kupna sprzęt na którym można zarobić a nie tylko złapać kilka "groszy". Yamaha to solidny sprzęt, dopracowany - może zdarzy się jakiś egzeplarz nie taki jak należy ale to przecież tylko taśma produkcyjna. Poza tym optyka szklana itp. Ja polecam ją pod każdym wzlędem jest po prostu ok.
![]()
#11 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
ten koles z serwisu to jakis maniak LG (dla mnie ta firma robi tylko w miare dobre monitory i lodowki, co do cdrom'ow, nagrywarek itp to najwiekszy szajs - ale to moje zdanie) ciesz sie swoja F1... tylko nie odjedz za szybko ![]() enjoy
#12 |
Wyjadacz ;)
![]() |
![]()
Mam prośbę/pytanie powiedzcie mi czy YAMAHA F1 wypala i odczytuje płyty 870 Mb(99min). Jakoś nigdzie nie mogę znaleźć jednoznacznej odpowiedzi .
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
z tego co sie orirntuje to obsluguje 800 ale 870 nie ![]()
#14 |
Guru
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Według tego prospektu obsługuje 870 MB
|
![]() |
![]() |
#15 |
Wyjadacz ;)
![]() |
Dziękuję za załącznik. Poświęcę się i kupię taką płytkę. Sprawdzę jak jest naprawdę.
|
![]() |
![]() |
|
|