![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 09.03.2004
![]() |
jak ususnac zapisane dane na cd-r .. tzn zeby nie były widzialne badz nie zdolne do odczytu ... ?
wie ktos to prosił bym o pomoc
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Porysować płytę
, kiedys chyba ktos wspominal o takim programie co mogl kasowac zawartosc CDR ale juz ponowne nagranie nie bylo mozliwe (normalne)
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Upiec płytkę w ognisku, na bank będzie nie do odczytania
![]() A tak na poważnie: - nagrać to co chcesz ukryć rozpoczynając dysk multisesyjny - nagrać jakieś dane, NIE wybierając kontynuowania multisesji Program zakończy nagrywanie dysku nie psując pierwszej sesji a tylko "zapominając" o umieszczeniu do niej dostępu w tablicy zawartości (TOC). Wtedy pierwsza sesja nie będzie widzialna dla napędów, póki nie użyjesz stosownego programu. Wtedy masz płytkę z np. zdjęciami, a w pierwszej sesji to "coś" co chcesz ukryć.
|
|
|
#4 |
|
Forumator
Data rejestracji: 23.05.2003
![]() |
jw
![]() nagrać sesję na sesję i po sprawie |
|
|
|
|
#5 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 09.03.2004
![]() |
aha dzieki wielkie ale o tym to ja juz wiedziałem ... chyba niejasno napisałem o co mi chodzi ... wiec jeszcze raz... ma jeden plik przykładowo fotki.rar i chce zeby go nie było a pozostale zeby były jak sa
|
|
#6 |
|
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Na wypalonej i zamkniętej płycie CD już nic nie zmienisz. No chyba że gwoździem.
Musisz nagrać inną, od nowa, według podanego sposobu, który już znasz
|
![]() |
|
|