![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 20.06.2003
![]() |
cdrwin patch
potrzebuję patcha spolszczającego cdrwin 3.9f bo z angielskim to cieniutko
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() |
Podaj adres maila.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.05.2004
![]() |
Jeżeli można to ja też poproszę o ten path do Cdrwina mOj adres: wiesiekr@poczta.onet.pl
Z góry dziękuję |
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
![]() |
Najpierw określ do której wersji. tej starszej ze stycznia czy tej nowszej z marca
|
![]() |
![]() |
#5 |
Poczatkujący
Data rejestracji: 23.08.2003
![]() |
Siemka... czy macie moze jakis patch do tego proga bo nie chce wypalac moja nagrywara. A dokladniej mam dwie LITE-ON i TEAC tylko ze ten LITE-ON nie dziala :/ tylko jako CD-ROM robi... i jest w spisie w CDRWIN ale TEACA nie ma.."TEAC CD-W552G Q4S2" dokladnie takiego TEACA mam... jest w Readers a w Recorders nie ma...patrzylem na stronce producenta i niestety nie bylo mojej nagrywarki w obslugiwanuch... co robic ? Albo moze ktos powie czemu Alcohol 120% nie czytam mi cue mam blad w tym pliku zawsze w lini z plikiem. jest nazwa pliku a pozniej na koncu MP3 i zawsze tam jest blad.... czy ten prog nie obsluguje mp3?
Dzieki z gory za odpowiedz pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#6 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
AD1. Prawdopodobnie twoja wersja cdrwina nie obsluguje najnowszych nagrywarek
AD2. Kiedys chyba Sid pisal ze cue nie obsluguje mp3 i czesto pomaga przerobienie na wava, ale sam nie sprawdzalem tego. Poza tym nazwa pliku w cue musi byc dokladnie taka sama jak pliku. |
![]() |
![]() |
#7 |
Poczatkujący
![]() |
Wiem ze taka sama. Ale CDRWIN normalnie mp3 czyta bez problemu inne nie. A wiesz moze z kad dostac ta lepsza wersje CDRWINa?? mi sie zdaje ze mam najnowsza 3.9F
|
![]() |
![]() |
#8 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie uzywalem cdrwina, ale wydaje mi sie ze ostatnio rzadko ukazywaly sie nowe wersje wiec moze nie byc takiej ktora obsluzy twoja nagrywarke. Poza tym ukazywaly sie wersje o tym samym oznaczeniu ale rozniace sie data wydania i ja juz sie w tym pogubilem, moze ktos inny ci doradzi.
Rozumiem ze tego cue masz do bina, sprobuj wiec zamontowac tego bina w wirtualnym napedzie alcoholu - ale nie przez cue tylko bezposrednio (opcja wszystkie pliki). Jesli ci sie uda to dalej juz masz wiele mozliwosci wyboru co robic. Mozesz tez pobawic sie z winiso, troche to naokolo ale jesli inne sposoby zawodza... |
![]() |
![]() |
#9 |
Bywalec
![]() |
Są dwie wersje CDRWin 3.9f. Najnowsza wydana jest w marcu i współpracuje ze wszystkimi wersjami Windowsa. Poprzednia pomimo zapewnień producenta nie współpracowała z Wndowsem 98SE.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Poczatkujący
![]() |
Wiesz wlasnie nie mam nic poza plikiem cue i mp3 wiec niepobawie sie...
A co do wersji zessalem najnowsza ale i tak nic to nie dalo mam Winde 2000 ale i tak program nie widzi TEACA jako nagrywarki tylko jako CD-ROM. Pozdrawiam Dzieki za odpowiedzi |
![]() |
![]() |
#11 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.05.2004
![]() |
kazik5533 ja mam wersję 3.9f ze stycznia a tak na marginesie byłem na stronie goldenhawka i jast tam wzmianka o nowszej wersji właśnie z marca ale po pobraniu tej wersji ukazuje mi się data styczniowa
Pozdrawiam Wiesiekr |
![]() |
![]() |
#12 |
Bywalec
![]() |
Ja mam wersję z marca i poza datą pliki instalacyjne różnią się wielkością. Wersja styczniowa ma wielkość 688,034 a marcowa 688,364kb.
Ostatnio zmieniany przez kazik5533 : 07.06.2004 o godz. 07:29 |
![]() |
![]() |
|
|