![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.06.2002
![]() |
Drodzy koledzy pomóżcie mi .....!!!!
Nie wiem , jak to mam opisać. Problem jest dość trudny do opisania. ale spróbuje , moze mi pomozecie. Mam gierkę , która mam zabezpieczenia, uzywając Clone CD zrobiłem kopię płyty -- później chciałem to wypalic na CD-RW przy pomocy Clone CD . Gdy to zrobiłem , utworzył sie tylko jeden plik ( track1 .cda ) , ale gdy sprawdziłem pojemnosc , płyta była pełna. Skutek jest taki ze gdy chce odpalic nową gierke z płyty CD-RW , włącza mi sie AUDIO CD <-- winamp . próbowałem juz wszystkiego ,ale nic nie pomaga. Słyszałem tez ze są trefne CLone CD z zabezpieczeniem , które tworzy sie na przegranej płytce wlasnie w postaci track1.cda . Jesli ktos mógłby mi pomóc, to właśnie wy , drodzy koledzy którzy znacie sie bardziej niz ja.... a to dlatego , ze nie znam jeszcze wszystkich funkcji mojej wypalarki . Pozdrawiam ALL i prosze o pomoc.
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Wszystko pieknie ladnie tylko czemu piszesz na forum trzy razy to samo?
No, ale przejdzmy do rzeczy. Potrzebujesz 2 programy clonyxl i clonecd. Odpalasz clonyxl, skanujesz plyte. Pokazuje ci czym jest zabezpieczona i jakie musisz ustawic opcje w cloncd. Potem odpalasz cloncd wlasnie z tymi opcjami co pokazal ci clonyxl. I reszta nalezy do nagrywarki. |
![]() |
![]() |
#3 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
powiem szczerze nie nagrywalem jeszce clonem moze to kogos zdziwi ale narazie daje rade nerem (sory raz cos z kumplem przewalczylismy clonem) z tego co piszesz to wywnioskowac mozna dwie rzeczy :
1. albo twoja nagrywara nie da se rady z tym zabezpieczeniem - nie napisales oczywiscie jaka masz wypalarke 2. masz cos pochrzanione w opcjach w clonie i zgrywa ci muzyke zawarta zapewne na tej plytce 3. poczatek jak wyzej z tym ze robisz zrzut plyty jako sciezke dzwiekowa -> stad rozszerzenie cda jesli sie myle to sorry i sprobuj to co radzi kolega wyzej |
![]() |
![]() |
|
|