![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.12.2002
![]() |
![]()
Jezeli ktos sie juz z tym spotkal to pliz niech mi skrobnie jakies info jak sobie z tym poradzic...z gory thx
![]()
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
Przypominam, że na Forum obowiązuje Regulamin.
#4 |
Nowy na forum
![]() |
![]()
sorki za brzydki wyraz...
![]() wkurzylem sie. stawiam sobie nowy sytem a tu taki psikus!!! jak zainstalowalem clony i profilera pojawily sie w programach mnu start skroty ale byly podswietlone (jeszcze nie wiem co to znaczy bo mam XP od 3 w nocy).jak uruchamiam clony na poczatku standardowo pojawia sie rozpoznawanie napedow.i tutaj jest problem bo nie widzi nawet rodzajow napedow (tu gdzie jest rodzaj pojawiaja sie znaczki nie do odczytania)... serdeczne dzieki za odpowiedz...
#5 |
Bywalec
Data rejestracji: 04.10.2002
![]() |
Pod XP nie ma domyślnie zainstalowanych sterów ASPI ściągnij sobie z cdrinfo i zainstaluj powinno pomóc
#6 |
Nowy na forum
![]() |
aaaaaaaa
dzieki wszystkim za nfo... jak probowalem zainstalowac stery aspi (wessane z ftp cdrinfo) to mi sie zrodzil kolejny problem, bo niby sie instaluje, karze rebootowac kompa, wiec rebootuje, uruchamiam aspicheck i widze ze moje stery sa zainstalowane nieprawidlowo.probowalem na wszytskie sposoby po kilka razy.mam juz dosc XP ![]() chyba zaraz zainstaluje go jeszcze raz.jezeli to nic nie da (ide zastrzelic sasiada, ktory mi polecil ten system i wracam do 98se)...no bo jak tu zyc gdy nie hulaja clonyXXL i profiler... dzieki jeszcze raz pozdrowka dla wszystkich, ktorzy poswiecaja swoj czas na pomaganie innym (jestem nowy na forum i az milo sie tutaj loguje bo wiem ze ful tu ludzi dobrej woli)... a tymczasem reinstall windowsa mnie czeka ![]()
#7 |
Pilot oblatywacz
Data rejestracji: 12.05.2002
![]() |
zainstaluj ForceASPI
:-D
#8 |
Nowy na forum
![]() |
taaaaa
probowalem - to samo sie dzieje nie wiem czy to cos da ale sprobuje odinstalowac programy do nagrywania i zainstalowac stery aspi jeszcze raz dzieki za nfo ![]()
#9 |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Najlepiej zainstaluj aspi 4.6 bo są najstabilniejsze
a a nie masz czasem jakiegoś wirtualnego napędu np Deamon lub alcohol itp. bo jak tak to odinstaluj te wirtuale i spróbuj (ja też tak miałem po xp wina na napędach) P.S. Jak wszystko dobrze pójdzie to zainstaluj wirtuale na nowo już po wybraniu napędów w clonyXXL (clonyXXL nie będzie widział tych wirtuali) Ostatnio zmieniany przez kizio : 19.12.2002 o godz. 16:55 |
![]() |
![]() |
#10 |
Nowy na forum
![]() |
no i mam jeszcze jednego newsa
przeinstalowalem XPeka... I NIC!!!!!!!!!! niestety niewiele to zmienilo. nadal nie chce mi zainstalowac driverow aspi (tych z cdrinfo). chyba jednak wroce do win98se dzieki za pomoc... spodobalo mi sie to forum wiec pewnie jeszcze nieraz tu zagoszcze pozdrawiam wszystkich z ekipy cdrinfo i wszyskich ktorzy sa "w temacie"
#11 |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dla Windows XP przeznaczony jest fixASPI, ktory znajdziesz oczywiscie na CDRinfo.pl.
U mnie pomoglo ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
u mnie tez jest napisane w aspicheck ze nie jest dobrze zainstalowane, ale tak chyba ma byc, bo winxp nie potrzebuje dwoch plikow WOWPOST.exe i WINASPI.dll, jak juz sa to czasami sprawiaja problemy, a bez nich po prostu jest miodzio, no problems
![]() POZDRAWIAM.
#13 |
Nowy na forum
![]() |
Dzieki wielkie wszystkim specom od XP...
zastosowalem programik o ktorym napisaliscie i wszytsko gra!!!!!!!! wieeeeelkie dzieki A juz przestawalem lubic XP ![]() CDRINFO JEST DOBRE NA WSZYSTKO ![]() Pozdrawiam wszystkich...tymczasem
#14 | |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
swoja droga to czeka Cie jeszcze wiele problemow z Win XP... moze jest stabilny ale strasznie konfliktowy i wymaga wielu poprawek sciaganych z netu... bardzo wielu patchy i innych gadzetow... Ogolnie ciagle trzeba rozwiazywac jakies pojawiajace sie problemy
![]()
|
|