![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Chce kupic nagrywarke-pomozcie eksperci wybrac.
Witam wszystkich bywalcow tego forum,to moj pierwszy post wiec wybaczcie gdyby powialo dziwnymi pytaniami
![]() Mam zamiar kupic nargywarke,przeczytalem wiele postow na tym forum oraz info ze strony glownej CDRinfo,chcialbym takie cudo ktore umozliwi skopiowanie kazdej plytki ,cd z muzyka,oryginalnej gierki,(nigdy nie wiadomo co sie moze przytrafic) itd , w tabeli nagrywarek znalazlem kilka modeli ktore spelniaja inne wymagania,zapoznalem sie z cennikami i doszedlem do takich modeli : -TDK CyClone 12x10x32x ok 600zl -Ricoh MP 7125A ok 630zl -Teac W 512E ok 600zl Czy powyzsze modele uporaja sie z Safediskiem 2.0 ? Mam jeszcze mozliwosc kupic Teaca 8x8x32 za ok 400 zl ,jezeli on nie ustepuje swoja funkcjonalnoscia powyzszym sprzetom (oprocz szybkosci) to wlasciwie zdecydowalbym sie na niego wlasnie z powodu ceny i dobrych opinii o Teacu.Dodam ze nie zamierzam hurtowo wypalac a jedynie na wlasne potrzeby , chcialbym kupic sprzet markowy o max funkcjonalnosci bez konfliktow sprzetowo-programowych ,mam kompa z P3/750 na Abicie BX6-2.0 (intel 440 BX) 256mb,IBM 30GB,cd LG x36+DVD LG 8x, niewykluczone ze przesiade sie za jakis czas na mobo Abita z i815 (ver2 do tualatina) . Jezeli macie inne typy to chetnie poczytam co to za sprzety i jakie maja zalety oraz wady.Uff,prawie ksiazke napisalem ![]() Pozdro Andy |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|