![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 04.03.2002
![]() |
LTR-24103S - kolejne problemy :(
mam nagryware od 13 marca i chyba zaczynam sie denerwowac ze od 13 własnie.
kupiłem sobie ja i podpiołem jako mastera. mam nową obudowe i płyte ABIT st6 procka 1.2 którego krece do 1.5 pamięc 64/133 od 2.5 roku i 128/133 od 6 miechów. cdrom asusa 50x i to powino właściwie wystarczyc do przedsawienia problemu mojego. Czasami po nagraniu płyty i jak juz mi NERO (5578) wysunie cd to jak nie ruszam ani cdromu ani cdrw to odłacza mi sie nagrywara, odłacza sie zasilanie i koniec, pada i juz. Che spowrotem schowac tacke a ta nie rgnie nawet. pomagam ręką i tez lipa. musze restartowac kompa. Czasem tez jak włącze tylko kompa i wcisne cd czystą do nagrywary to po właczeniu jakiego kolwiek programu do nagrywania, nie wykrywa nagrywarki. Jest tak mniej wiecej raz dziennie przy czym pale srednio ok. 10cd na dzień. mam bios XB03 na stronie http://www.liteonit.com.tw/english-l...ware.htm#cd-rw nie moge sie doszukac biosu do tej nagrywarki nie ma możliwosci chyba zasssania. System 98se i XP. Podobno jest w przygotowaniu. Czy ktos mi doradzi co sie dzieje? Moze to nie nagrywarka? |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|