Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 17.12.2001, 18:34   #1
artoor
Forumator

Data rejestracji: 21.11.2001
artoor zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Clone i kody audio - ISRC

Co jest ? Czy ktoś mi powie, dlaczego tak idealny program jak Clone CD nie wypalił mi CD z obrazu oryginalnej płytki audio z ww kodami ?
Spie....... dwa krążki.
Zrobiłem potem obraz CDRWinem i jakoś się udało przegrać i nawet te całe kody się nagrały. Co to ma znaczyć. Czy coś powinienem zahaczyć w opcjach nagrywania
Proszę o radę na przyszłość, bo osobiście lubię clone i wolał bym w nim nagrywać tego typu płytki (z kodami), żeby były idealne ;-)
Tylko nie mówcie, żebym to zrippował audiograbberem, bo próbowałem, ale licznik pokazywał kilka tysięcy, czy nawet milionów sektorów.
Zabezpieczenie Nie możliwe, chyba, że Clony XL (z sierpnia) go nie zna.
Pozdrawiam
artoor
artoor jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 17.12.2001, 23:10   #2
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
[quote]artoor (17-12-2001 18:34):
Co jest ? Czy ktoś mi powie, dlaczego tak idealny program jak Clone CD nie wypalił mi CD z obrazu oryginalnej płytki audio z ww kodami ?[guote]

Moze zaznacz odczyt subkanalow ze sciezek Audio ? Ale mnie po takiej opcji Clone zepsul plytke. Ewentualnie wczytaj w preferencjach profil AudioCD.

Kody ISRC czyta zarwono CDRWin jak i Feurio (mozna uzywac w pelni funkcjonalnej wersji testowej). Clone jak sie okazuje nie jest idealny
Jabba the Hutt jest offline  
Stary 18.12.2001, 10:59   #3
cana
Łaskobójca

Data rejestracji: 24.04.2001
cana zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ja mam zwykle przy kopiowaniu audio zaznaczony odczyt subkanałów z audio i wszystkie płytki grają , więc to że poszła do piachu to raczej nie to / i na teac'u i na lg i na szajsungu tak robiłem i robię /
pozdro
cana jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: