![]() |
Po jaka choinke jest ten wirtualny dusk w tym nowym clone, i to jeszcze sie usadowił jako pierwszy po twardzielach zmieniając całą kolejność dysków CD_ROM!!!!
Jak można wywalić ten wirtualny dysk CloneCD jako ostatni (Litera dysku)bo wszystkie te gry i np. encyklopedia która startuje z płyty teraz nie wystartuje bo są pozmieniane dyski CD_Rom??? Proszę o pomoc!!! |
Zobacz ile masz napędów !!! :-D
Pozdrawiam Zyga |
A tak wogule to co nowego jest w tym clonie , bo chyba nie ma jeszcze listy zmian.
|
Cytat:
|
Nie wiem czy przesyłka miała być dla mnie bo jak tak to ja SERIALA nie szukałem tylko pytałem sie czy to może być przez seriala. Sorki dla tych których wprowadziłem w błąd.
|
SORKI za tego seriala:'(
Sparawdzałem tylko czy modelatro nie spi ;) Jak widac nie. SORKI |
Witam !
Chłopaki żarty zartami ale nie naginajcie dobrej woli moderatora o nicku Majonez bo się chłopak wkurzy - a po co nam to. Mac wyslij mu to na priv - a tu skasuj. RESPECT __________________________________________________ _ |
Całkiem możliwe,że Twój serial został zablokowany:-) Na szczęście u mnie poszło uaktualnienie bez problemu:-)
|
CloneCD 4.2.0.1
Nie udało mi sie po poprawnej instalacji uaktualnić Clona 4.1.0.1pl na Clona 4.2.0.1. Czy to wina seriala? Czy ktoś też miał taki problem?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:01. |