![]() |
sam go nie robiłem (nie ten sprzęt), dostałem info od gościa, ustawienia zrobił w Profilerze.
|
Zetoxa... a czy podawanie informacji na forum typu jak złamać zabezpieczenie X programem Y ustawiają opcję Z włączoną jest zgodne z regulaminem forum !?
|
jak narazie prawa zabraniajace lamania zabezp nie obowiazuja w polsce
dyskusja na ten temat jest wiec calkowicie legalna choc ja podwazam jej sens - podniecanie sie mozliwoscia lamania abstrakcyjne go zabezpieczenia ktorego nikt na oczy nie widzial jest prawie zalosna a pogon za wszystkim co nowe juz nie jest 'prawie' - kazdy musi dotknac, zainstalowac, stwierdzic 'i'm man' i zapomniec - ale to taki beznadziejny znak naszych czasow |
Cytat:
....się odezwał. :blee: |
Cytat:
|
a ktos sie odwazy polemizowac czy bedziecie tylko tak sobie ...?
|
Cytat:
|
banana predzej sprzedam za takie wojny podjazdowe niz za rzeczowa (niekoniecznie nawet) polemike
ps. mialem nadzieje ze jestem postrzegany inaczej - cenna lekcja |
Cytat:
prawda jest taka, że prawo (jakie by ono nie było świetne i stworzone dla nas obywateli oczywiście) jest po Twojej stronie, żadna rzeczowa dyskusja, polemika czy dysputa nic tu nie da, |
hmm - akurat tu nie poruszylem tematu legalnosci czy nie - tylko kwestie rzucania sie na kazda nowosc i robienie z tego wydarzenia roku - dosc brutalna analogia to pies aportujacy granat reczny...
zastanawia mnie i fascynuje takie zjawisko - i o ile jeszcze przy osobach mlodych - ktore w sumie maja duzo czasu i sie czasem nudza moge to jeszcze zrozumiec - to przeciez 40 letni facet z praca, rodzina i w sumie zdrowym rozsadkiem rzucajacy sie na NAJ NAJ NAJnowsza wersje programu ktorego nie uzywa/uzywa sporadycznie/nie potrzebuje jego nowej wersji jest co najmniej niedorzeczne... i to z ta opinia bardzo chetnie popolemizuje - tak jak kazda dyskucja moze mnie ona wzbogacic w wiedze i doswiadczenie |
zawsze będzie wiadomo, że legalne programy są drogie... Choćby monopolista microsoft... Jednak zawsze było, jest i będzie, że to co nowe to przyciąga sporo ludu... A wiadomo, że jak ktoś nabędzie coś nowego to chce więcej i więcej. Dać mu palec to weźmie całą rękę... Tego nie zmienimy, bo tak skonstruowany jest świat. Ja w ogóle nie wiem o co tu tyle szumu...
Odnośnie tych starszych użytkowników po 40 to niestety nie wypowiem się bo jestem lody i mam 21 lat... zresztą to nie mi kogoś osądzać. Każdy ma prawo obrony i głosu. Możemy jedynie pogdybać po co takim ludziom takie nieprzydatne/przydatne programy. Odnośnie polemiki to czemu nie :). Ja zawsze i wszędzie, ale może załóżmy nowy temat, żeby każdy mógł się wypowiedzieć !? |
no tak, znowu źle zrozumiałem czyjąś wypowiedź, już zaczynam się kajać
|
Ależ tempo, codziennie nowa wersja
Mamy już 4.3.1.7 /http://www.slysoft.com:8080/SetupCloneCD4317.exe :jupi: :jupi: :jupi: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:50. |