Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   CloneCD 4 finalny ??? (https://forum.cdrinfo.pl/f2/clonecd-4-finalny-7555/)

Zetoxa 30.04.2002 20:47

Cytat:

cz (30-04-2002 15:49)
czy moglbys odpowiadac poza cytatem?
Twoje odpowiedzi staja sie nieczytelne
... nie zmieniaj tematu, dla ciebie może nieczytelne (nie trzeba było na szkołę rzucać kamieniami, tylko do niej chodzić), a jak dajesz linki do Clona to nie pisz, że to wersja finalna, bo nawet nie sprawdziłeś i po prostu kłamiesz..

cz 30.04.2002 20:55

Cytat:

Zetoxa (30-04-2002 20:47):
... nie zmieniaj tematu, dla ciebie może nieczytelne (nie trzeba było na szkołę rzucać kamieniami, tylko do niej chodzić), a jak dajesz linki do Clona to nie pisz, że to wersja finalna, bo nawet nie sprawdziłeś i po prostu kłamiesz..

to moze podeprzesz swoje twierdzenia jakimis dowodami? dlaczego niby nie finalna? wg japonskich portali i www.win2k.pl to wlasnie wersja finalna

a jesli chodzi o czyjekolwiek wyksztalcenie, to pomysl prosze nad twoja wlasna zdolnoscia poslugiwania sie tym forum (tak, aby wszystko bylo przejrzyste zgodnie z zamierzeniem tworcow UltraBoard'u)

SoBal 30.04.2002 22:54

Podaję za jednym z zachodnich serwisów:
"Well now the answer to this hoax: it's NOT the final version! This version is just an old beta version used for demonstration by the Japanese distributor. The elaborate bytes team has already confirmed that this is just a bad joke.

The most recent version is still CloneCD beta 30."
To by było tyle.

Btw, Zetoxa, kłamstwo to cholernie mocne słowo i wydaje mi się iż w tym wypadku można by powiedzieć raczej o niedoinformowaniu, ew. braku rozeznania, lub braku sposztrzegawczości. Bo zasadniczo kłamstwo to CELOWE wprowadzenie kogoś w błąd (aczkolwiek zdecydowanie nie mam zamiaru prowadzić tu dyskusji nad ewentualnymi etycznymi stronami kłamstwa ;) )

dragal 30.04.2002 23:17

a moim zdaniem to zwylka ignorancja

Zetoxa 30.04.2002 23:20

dzięki SoBal za cytat, będę się upierał, "cz" po prostu kłamie, a że jest niedoinformowany to inna sprawa (nawet nie sprawdził do czego zamieścił linka), wystarczyło zainstalować tę niby finalną wersję, by zorientować się, że to głupi kawał.

Taz40 30.04.2002 23:48

Cytat:

SoBal2k2 (30-04-2002 22:54):
Btw, Zetoxa, kłamstwo to cholernie mocne słowo i wydaje mi się iż w tym wypadku można by powiedzieć raczej o niedoinformowaniu, ew. braku rozeznania, lub braku sposztrzegawczości. Bo zasadniczo kłamstwo to CELOWE wprowadzenie kogoś w błąd (aczkolwiek zdecydowanie nie mam zamiaru prowadzić tu dyskusji nad ewentualnymi etycznymi stronami kłamstwa ;) )
Wydawało mi sie że sie powstrzymam ale jednak wypowiedz kolegi powyżej mnie zmotywowała.

Nie nazywałbym tego kłamstwem ale bezmyślnym wypisywaniem niczego niewnoszących postów oraz odpowiedzi jednozdaniowych a nawet jednowyrazowych pisanych w każdym pojawiającym sie topicu. Zdanie moje jest takie iż jest to jakaś paranoiczna pogoń za cyferkami (tymi pod Nickiem).

Teraz jak wchodzę na jakis konkretny temat i widze niektóre nicki od razu mi sie żal robi tych niedorośnietych dzieci.

cz 30.04.2002 23:57

Taz40: hmm... w jakim celu wypowiedz ma byc rozwijana do formy kilku/kilkunastozdaniowego postu, jesli jej sedno zawarte zostalo krotko?
czy moglbys skonkretyzowac co miales ma mysli piszac "niedorosniete dzieci"?

Zatoxa: poza tym Twoje zachowanie zmienilo sie nagle po moim poscie radzacy abys uwazal na cytaty... a tu "rzucanie kamieniami" itd... a moze po prostu nie mozesz sciepriec jak ktos cie poprawia?

jesli Panstwo myslicie, ze jestescie tacy konkretni i bezbledni, a takze nie wazycie wlasnych slow, typu "klamstwo" to zapraszam szanownych zainteresowanych na usenet, na gupy unixowe, zobaczycie tam co to znaczy 'bac sie odezwac' aby, ze tak powiem, nie poniesc druzgocacyh konsekfencji tego, ze nawet najmniejszy bledzik zaistnial w wypowiedzi

Klamstwo oznacza celowe dzialanie majace doprowadzic do wprowadzenia w blad,
prosze przeanalizowac definicje i porownac ja do zaisntalej sutuacji,
w/w temacie nie twierdzilem, ze to jest 100% finalna wersja (hmm.. a wie po to tez 3 ??? w topicu!), byly to tylko moje przypuszczenia

dragal: ojej... ma zal za LG? ;)

dragal 01.05.2002 00:03

nie cz nie mam zalu za LG :) Pozdrawiam
Ale nie wiem czemu czuje ze Taz40 do mnie pije piszac"niczego niewnoszących postów oraz odpowiedzi jednozdaniowych a nawet jednowyrazowych pisanych w każdym pojawiającym sie topicu" oraz "Zdanie moje jest takie iż jest to jakaś paranoiczna pogoń za cyferkami (tymi pod Nickiem). "
Nie wiem czy mam racje, ale jesli tak to chcialbym abys wiedzial, ze staram sie byc tylko pomocnym, ot co.

Zetoxa 01.05.2002 09:00

Zgoda "cz", kłamstwo to za mocne słowo (wycofuję je i przepraszam), pozostaję przy niedoinformowaniu i nieświadomym wprowadzaniu w błąd.
pzdr

cz 01.05.2002 10:46

ja zostalem tak samo wprowadzony w blad jak wy, rowniez przepraszam za spowodowanie metliku, ale w zadnym miejscu nie zapewnialem ze to jest finalna wersja...

Taz40 01.05.2002 12:08

Cytat:

dragal (01-05-2002 00:03):
nie cz nie mam zalu za LG :) Pozdrawiam
Ale nie wiem czemu czuje ze Taz40 do mnie pije piszac"niczego niewnoszących postów oraz odpowiedzi jednozdaniowych a nawet jednowyrazowych pisanych w każdym pojawiającym sie topicu" oraz "Zdanie moje jest takie iż jest to jakaś paranoiczna pogoń za cyferkami (tymi pod Nickiem). "
Nie wiem czy mam racje, ale jesli tak to chcialbym abys wiedzial, ze staram sie byc tylko pomocnym, ot co.
No to sie narobiło zgóry przepraszam dragal jeśli cię uraziłem ale akurat ciebie nie miałem na myśli bo czytałem wiele twoich wypowiedzi i nic ci nie mogę zarzucić. To moja wina że troche źle sformułowałem swoją wypowiedź i niektórzy mogli to negatywnie odebrać.

JESZCZE RAZ SORRY

Misiek4 01.05.2002 22:23

Cytat:

bgn (30-04-2002 13:58):
to jest tzw." alternatywne wyjscie" dla Majoneza.
Nie ma podstaw do kasowania postu, bo przeciez nikt nic nie zamieszczal, a linki wolno podobno.
Linki wolno :)

Pozdrawiam
Misiek4

Nikita_Bennet 01.05.2002 22:34

Cytat:

Linki wolno :)
no i zamiast zsmiecac forum to podajemy link (nawet bezposrednio do pliku) i jest cacy i majonez ma mniej roboty i forum dziala nonstop a nie jak wczoraj sie laczylem to przez 10 min ze jest w przebudowie czy cos takiego.

pzdrwm Nikita_Bennet

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:35.