![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Co To ??
Witam
Zauwazylem cos takiego : ;D ---> http://www.nex.civ.pl/cd.jpg Plyta wielosesyjna (2sesje). Czy wszystkie plyty multisession maja taki pasek, narazie nagralem tylko jedna wiec nie wiem, a ciekaw jestem (nie mam narazie potrzeby nagrywac takiej plytki wiec wole sie zapytac 8) ) |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
6
a działa Ci to ![]() P.S. nie nie każda ma taki pasek z tego co widzę to b. dziwne ale wygląda na skaże na płycie |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 28.01.2001
![]() |
a co to za plyta?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
|
Witam,
Plytka dziala bez problemu (to jakis noname, ale nagralem juz ich troche i nie bylo zadnych problemow) Na skaze to nie wyglada, raczej hmm tak jakby, no ewidentnie tam jest przerwa w nagraniu (puste) ![]() ale czy to mozliwe o ile sie orientuje to na cd jest spirala... Jak chcecie to moge dac dokladniejszego skana .. ;D |
![]() |
#5 |
Gość
|
Daj.... jesli to nie skaza tzn że płyta tak została nagrana - dziwne ale nie wykluczone
Sądze że w STREFIE 11 by się dokładniej temu przyjrzęli ![]() |
![]() |
#6 |
Gość
|
Nie może byc puste. Moze po prostu barwnik cos nie tak jest na plycie nałożony (ale zamieszałem)
Napewno było to zanim zaczałeś na nia nagrywac.. |
![]() |
#7 |
Gość
|
here we go ---> http://www.nex.civ.pl/highrescd.jpg (1200dpi/49kb)
Hmm patrzac dokladniej [roznice w odcieniach paska i pustej powierzchni (niewielkie bo niewielkie ale widoczne)] to chyba raczej skaza, ale moge sie mylic, sami ocencie ... ![]() |
![]() |
#8 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 03.05.2001
![]() |
powiem szczerze już to gdzieś widziałem ale nie pamiętam chyba na jakimś oryginale kumpel pracuje w sklepie a grami i mi to chyba pokazywał zapytam i dam znać co to była za gra
|
![]() |
![]() |
|
|