![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.11.2002
![]() |
![]()
Witam,
Mam pytanie do ludzi uzywajacych Nero Burning Rom. Jak zmusic ten program do wypalenia plyty poprzez Copy CD. Od paru juz wersji Nero nie udalo mi sie tego dokonac przy pomocy tego programu. Chodzi o to ze po ustawieniu wszystkich parametrow kopiowania pojawia sie okno kopiowania ale nic sie nie dzieje dalej, napedy nawet nie startuja. Po chwili juz nic nie reaguje i pomaga tylko hard reset. Naped zrodlowy to DVD LG, docelowy CDR rowniez LG. Obydwa podpiete jako napedy typu slave na 1 i 2 kontrolerze IDE. Dodam jeszcze, ze opcja kopiowania w Easy CD Creator dziala bez zarzutu. Poz. Bleq |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
hmm a patrzyles czy dobrze zaznaczasz z jakiego urzadzenia ma korzystac nero podczas kopiowania moze wybierasz image recoder lub inny wirtualny naped
ewentualnie przeinstaluj aspi
![]() |
#3 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.11.2002
![]() |
Cytat:
Aspi przeinstalowalem po Twojej radzie, niestety problem sie nie zmienil. Zauwazylem jeszcze, ze dopuki nie mam plytek wlozonych do napedow moge swobodnie sie przemieszczac pomiedzy zakladkami w konfiguracji Copy CD (Read Options, Copy Options). Po wlozeniu plytek klikniecie na ktorakolwiek z tych 2. zakladek zawiesza program i znow pomaga tylko hard reset. Czyli objaw jest ten sam co przy probie wystartowania kopiowania. |
|
![]() |
![]() |
|
|