![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.06.2003
![]() |
![]()
ostatnio mam mały problem....nagrywam plytki 16x i raz sie wypalają a raz nagrywanie sie zawiesza na 2% i skacze predkość nagrywarki...tak jakby nie mogól nadpalic cd...nie wiem co jest grane...zmienialem juz soft..dzialalem na nero..do pewnego czasu bylo dobrze.....teraz mam winoncd 5 i jest to samo....a co dziwne wypala mi te cd z predkoscia 8x ...po restarcie systemu oczywiscie...cd-rw ma zawieche przy 2% tacka sie nie wysuwa....TAK WIEC co jest grane
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
A więc zlituję się. daj nowe force aspi 1.8 Później daj dma. Później zdefragmentuj. jak nie pomoże. Weź nagrywarkę do kolegi jak będzie to samo się dzialo , to idź do serwisu. Mi wygląda to na pad nagrywarki , bądź nośniki miernej jakości. Nie zapomnij podłaczyć nagrywarki jako pierwszą na drugim kanale. Oraz jak masz chipset via daj via hyp[erion.
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
WOT? ASPI mam 1.7 nagrywam na verbatimach..dysk mam swiezo po formacie...no moze nie tak swiezo ale niedawno robilem...a o co chodzi z tym dma?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
KONIEC POSTA
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
ja nie mam zadnego nforce'a....to na bank...
CPU: Athlon 1800XP+ M/B: MSI MS-6380E Ultra2-Raid RAM: 256MB O/S: Win2000Pro SP3 VGA: Ati Radeon 9000 HDD: Seagate Barracuda IV 40GB + Seagate Medalist 8GB CD-RW: Teac CD-W516EB rev:1.0K + karta sieciowa Realtek.... Fakt faktem jak nagrywam predkościa 16 to mi sie nagrywanie zacina w 2%...nie za kazdym razem ale sie zacina...moze nie zawsze sie tak zacinalo (kiedy wypalalem na Platinumach nie)..ale teraz wypalam na verbatimach i co druga plyta staje...moze wina plyty moze bufor sie przepelnia...ale mysle ze bufor nic do tego nie ma...zacina sie nawet po restarcie kompa...a nic w tle nie chodzi zaden soft |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|