![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Gość
|
co jest nie tak?
witam
od pewnego czasu zauwazam taka spawe, clone nie nagrywa plytek tylko wywala taki oto komunikat Zapis na dysku CD nie powiódł się, ILLEGAL REQUEST: LOGICAL BLOCK ADDRESS OUT OF RANGE (5:0x21:0x00) czy ktos wie o co clonowi chodzi? dodam jeszcze tylko ze mam win Me nagrywarke Yamaha 8/4/24 i nigdy z clonem nie bylo zadnych problemow bardzo bym byl wdzoieczny za jakiekolwiek wskazowki mogoce pomoc w tej sprawie |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 28.05.2001
![]() |
No to nie jestem sam mam Yamahe 4416S i mam ten sam komunikat jak chcem nagrać CloneCD coś co zawiera Subkanały, a najciekawsze jest to że takie numery robią mi wszystkie wersje 3.x.x.x a stara 2.8.5.2 nagrywa wszystko (nawet z subkanałami).
Dodam jeszcze że w helpie nagrywarki Yamahy obsługują Subkody (czyżby ktoś popieprzył coś w nowych wersjach) Spróbuj opisać ten problem i wyślij go mailem do producentów programu. Mi się nie chce bo jutro wyjeżdżam więc i tak nie przeczytałbym odpowiedzi (a jakby chcieli szczegółowe dane to nie mógłbym im ich podać) |
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
masz racje zmienilem Clona na 2xxx i dziala ale jest jeden problem chcac nagrac iso zrobione wersja 3xxx pisze ze cos jest nie tak i ze tego nie da se zrobic . Zastanawiam sie czy jest jakas mozliwosc zamienienia nowego iso na starsze moze jakis programik cholera sam juz nie wiem
|
![]() |
#4 |
Gość
|
EUREKA
udalo sie i pragne poinformowac ze wersja clona 3.0.6.1 nie wywala juz takiego bledu Paza tym chcialbym wszystkim pdziekowac za zabranie glosu w tym temacie Ilosc podpowiedzi po prostu mnie zaskoczyla, wiem ze jak nastepnym razem bede mial problem to moge na was liczyc thx i pozdrowienia |
![]() |
#5 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 02.11.2000
![]() |
Cóż, czyżby tylko dwie osoby z forum mialy takie jak Wy Yamahy
![]() Pozdrawiam.
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.08.2001
![]() |
Yamahy ma zapewne wiele osób , ja np. mam 4416S, lecz nie wszyscy używaja tych samych programów...
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gość
|
Czy mam rozumiec ze to znaczy Ci ktorzy maja Yamahy uzywaja leprzych prgramow do przegrywania zabezpieczonych plytek niz clon ?
Raczj nie chce mi sie w to wierzyc ale moze sie myle? pozdrawiam |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.08.2001
![]() |
Nie tylko użytkownicy nagrywarek firmy Yamaha używaja programów innych niż Clone, większość ludzi zazwyczaj używa tego programu, który ich zdaniem jest najlepszy, lub tego który jest dla nich dostępny...
![]() |
![]() |
![]() |
|
|