![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 13.01.2003
![]() |
![]()
Witam wszystkich. Mam pytanko.
Jakiś ładny czas temu jak tylko ukazała się wersja "6" kupiłem sobie nerulca. Lecz po instalacji coś się zaczęło sypać, a miałem wtedy jeszcze TEAC w540e. "Nero 6" nie czyścił płyt zawieszał się i nie chciał nagrywać sesji 700 MB-ajtowych. Było jeszcze kilka innych problemów... W końcu doczekałem sie - któregoś razu przy kolejnej próbie wyczyszczenia CDRW padła mi nagrywara. Owego czasu studiowałem posty z waszego Forum i okazało sie, że wiele innych osób miało podobne problemy z Nero6. Minął czas - ukazały sie poprawki i tu moje pytanie: Czy w końcu Nero 6 jest stabilny i nie sypie się i nie robi problemów ?? Jeśli tak to z jakkim numerem "poprawki" ![]() Pozdrawiam Forumowiczów PW |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.01.2005
![]() |
ja mam 6.6.0.1 i chodzi raczej dobrze tzn. tylko z weryfikacją kompilacji są problemy ale nie weim czy to wina nero czy nagrywarki
|
![]() |
![]() |
#3 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mial nero pare wybitnie kopnietych wersji (szczegolnie pamietna 60015) ale aktualizajce sa mniej wiecej z miesieczna czestotliwoscia wiec wystarczy aktualizowac
![]() wystepujace problemu zresta nie musialy miec przyczyn w nero - moze sys kopal (gryzl sie z nero), moze aspi... moze nagrywarka... |
![]() |
![]() |
#4 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
... na pewno były zgłaszane problemy z nadpalanką w wersji 6601 i zostało to już poprawione w 6603.
#5 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
Potwierdzam - 6.6.0.3 u mnie smiga doskonale ![]()
#6 |
Bywalec
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() |
A mnie ciągle irytuje fakt, że zapamiętuje etykietę z poprzednio nagranej płyty. Jak nie zmienisz ręcznie to nagrywając 2 płyty jedna po druiej, będziesz miał te same labele na nich. Powinno byc tak jak w starej 5 - domyslna etykieta - new i tyle.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Author
Zlotowicz
przecie w ustawinieach to (etykieta domyslna) mozna zmienic
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
@nimal, wygląda na to, że alt-f4 ma rację, właśnie pobawiłem się zapisami i labelami i faktycznie, jeśli nie zmienisz nazwy płyty z poprzedniego wypalania, to ci ją Neronek pozostawi do kolejnego wypalania. Nie pomaga zmiana sposobu opisu płyty z Automatu na ręczny. Tylko wpisanie nowej nazwy ratuje sytuacje, no ale ja o tym pamiętam, a pewnie nie wszyscy pamiętają. Wygląda, że mamy małego buga w Neronku.
#9 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.12.2004
![]() |
Nero 6.6.0.3 śmiga doskonale, na wcześniejszych wersjach tez mialem problemy z CD-RW, mam teraz Lite-On SOHW832s i jest elegancko,choć nie zawsze poprawnie rozpoznaje CD-RW, w innych programach nie ma problemów.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Bywalec
Data rejestracji: 13.01.2003
![]() |
Dziękuję wam za informacje. Zabieram się za instalację "N6" tylko ostatnie pytanie. Ja mam ultra edition 6.0.0.0 czy ten dodatek 6.6.0.3 jest do wersji UE, bo na stronce AHEAD mówią coś o wersji RELOADED ??
Dzieki i pozdrawiam PW |
![]() |
![]() |
#11 |
Author
Zlotowicz
nero reloaded to nowa wersja nero 6
tak sie nazywa od numerku 6600 tak, pasuje ![]() @Zetoxa - faktycznie, wlasnie sprawdzilem w sumie jakos mnie to nigdy nie zastanawialo, poniewaz ja akurat ucieszylem sie z tej zmiany (jak pale np kolejne plyty z filmem podzielonym na x dyskow to mi oszczedza klikania, a etykietka domyslna NEW co najmniej jest paskudna ![]() |
![]() |
![]() |
|
|