Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 03.01.2005, 12:41   #1
pw
Bywalec

Data rejestracji: 13.01.2003
pw zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Question To co w końcu z tym >> NERO 6 <<

Witam wszystkich. Mam pytanko.
Jakiś ładny czas temu jak tylko ukazała się wersja "6" kupiłem sobie nerulca. Lecz po instalacji coś się zaczęło sypać, a miałem wtedy jeszcze TEAC w540e. "Nero 6" nie czyścił płyt zawieszał się i nie chciał nagrywać sesji 700 MB-ajtowych. Było jeszcze kilka innych problemów... W końcu doczekałem sie - któregoś razu przy kolejnej próbie wyczyszczenia CDRW padła mi nagrywara.
Owego czasu studiowałem posty z waszego Forum i okazało sie, że wiele innych osób miało podobne problemy z Nero6. Minął czas - ukazały sie poprawki i tu moje pytanie:
Czy w końcu Nero 6 jest stabilny i nie sypie się i nie robi problemów ??
Jeśli tak to z jakkim numerem "poprawki" A jeśli sie sypie to co ?

Pozdrawiam Forumowiczów
PW
pw jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 03.01.2005, 12:42   #2
..::[nIcRaM]::.
Nowy na forum

Data rejestracji: 03.01.2005
..::[nIcRaM]::. w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
ja mam 6.6.0.1 i chodzi raczej dobrze tzn. tylko z weryfikacją kompilacji są problemy ale nie weim czy to wina nero czy nagrywarki
..::[nIcRaM]::. jest offline  
Stary 03.01.2005, 12:49   #3
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
mial nero pare wybitnie kopnietych wersji (szczegolnie pamietna 60015) ale aktualizajce sa mniej wiecej z miesieczna czestotliwoscia wiec wystarczy aktualizowac
wystepujace problemu zresta nie musialy miec przyczyn w nero - moze sys kopal (gryzl sie z nero), moze aspi... moze nagrywarka...
nimal jest offline  
Stary 03.01.2005, 13:05   #4
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
... na pewno były zgłaszane problemy z nadpalanką w wersji 6601 i zostało to już poprawione w 6603.
Stary 03.01.2005, 22:18   #5
Remix
Capo di tutti capi

Data rejestracji: 24.09.2002
Remix niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam!

Potwierdzam - 6.6.0.3 u mnie smiga doskonale
Stary 04.01.2005, 07:55   #6
alt-f4
Bywalec

Data rejestracji: 27.12.2004
alt-f4 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
A mnie ciągle irytuje fakt, że zapamiętuje etykietę z poprzednio nagranej płyty. Jak nie zmienisz ręcznie to nagrywając 2 płyty jedna po druiej, będziesz miał te same labele na nich. Powinno byc tak jak w starej 5 - domyslna etykieta - new i tyle.
alt-f4 jest offline  
Stary 04.01.2005, 09:04   #7
nimal
Author
Zlotowicz

nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
przecie w ustawinieach to (etykieta domyslna) mozna zmienic
nimal jest offline  
Stary 04.01.2005, 09:32   #8
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
@nimal, wygląda na to, że alt-f4 ma rację, właśnie pobawiłem się zapisami i labelami i faktycznie, jeśli nie zmienisz nazwy płyty z poprzedniego wypalania, to ci ją Neronek pozostawi do kolejnego wypalania. Nie pomaga zmiana sposobu opisu płyty z Automatu na ręczny. Tylko wpisanie nowej nazwy ratuje sytuacje, no ale ja o tym pamiętam, a pewnie nie wszyscy pamiętają. Wygląda, że mamy małego buga w Neronku.
Dołączone obrazki
File Type: png nero.png (10.0 KB, 183 oglądane)
Stary 04.01.2005, 11:12   #9
Matias
Nowy na forum

Data rejestracji: 15.12.2004
Matias w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Nero 6.6.0.3 śmiga doskonale, na wcześniejszych wersjach tez mialem problemy z CD-RW, mam teraz Lite-On SOHW832s i jest elegancko,choć nie zawsze poprawnie rozpoznaje CD-RW, w innych programach nie ma problemów.
Matias jest offline  
Stary 04.01.2005, 20:41   #10
pw
Bywalec

Data rejestracji: 13.01.2003
pw zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Dziękuję wam za informacje. Zabieram się za instalację "N6" tylko ostatnie pytanie. Ja mam ultra edition 6.0.0.0 czy ten dodatek 6.6.0.3 jest do wersji UE, bo na stronce AHEAD mówią coś o wersji RELOADED ??
Dzieki i pozdrawiam
PW
pw jest offline  
Stary 04.01.2005, 22:01   #11
nimal
Author
Zlotowicz

nero reloaded to nowa wersja nero 6
tak sie nazywa od numerku 6600
tak, pasuje update darmowy czyli pojdzie na tym samym numerku seryjnym

@Zetoxa - faktycznie, wlasnie sprawdzilem
w sumie jakos mnie to nigdy nie zastanawialo, poniewaz ja akurat ucieszylem sie z tej zmiany (jak pale np kolejne plyty z filmem podzielonym na x dyskow to mi oszczedza klikania, a etykietka domyslna NEW co najmniej jest paskudna
nimal jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: