![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 27.10.2002
![]() |
![]()
Otoz mam problem z TEAC 24x10x40 od okol miesiaca mam z nim problem mianowicie jak wloze cd i klikne nagraj to zaczyna krecic plyta ale nie zaczyna nagrywac a z nagrywarki wydobywa sie dzwiek w rodzju jakiegos stukania nie wiem dlaczeogo tak sie dzieje ze wszystkimi nosnikami oprucz Verbatim`a wiec nie wiem pomocy!!
I zdecydowalem ze kupie cos nowego i doradzcie mi co?? i wogole powiedzcie mi co to sie moze dziac!! Z gory dziekuje!! pozdrv Micio www.piatal.prv.pl gg: 2543258 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Trafiłeś w drażliwy temat.
Polecam ci wziąść Liteon'a 40x. A co do twojej wypalarki radziłbym ją przeczyścić. |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
![]() |
OK
Teraz dzieki juz wiem i pozdrawiam!
|
![]() |
![]() |
#5 |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Chłopie, jest tyle opcji - nie wywołuj kolejnej burzy. Popatrz po postach - jest tam mnóstwo wrażeń i żali osób które nie czytały uważnie tego co tam było napisane. Dokonały głupiego wyboru - teraz co chwilę "postują". Chcesz mieć takie same problemy? 8)
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Na pewno masz 2 lata gwarancji albo chociażby rok-daj do serwisu i nie wal głupot o Teacach,bo renome psujesz mi i innym posiadaczom w/w super nagrywarek.
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
Cytat:
tak .. renoma .. tylko dlaczego taka droga ![]() w dzisiejszych realiach ..ludzie czesto patrzą na cene ![]() Teac, LiteOn, Plextor GÓRĄ !! |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Bywalec
![]() |
Ale zescie ........
Teraz to zrobilisice mi mentlik w glowie napiszcie ogolnie co sie najlepiej oplaca kupic i zeby mi sluzylo na lata to znaczy zebym nie wymienial jej za szybko!!!
============================== Pozdrv Micio www.piatal.prv.pl gg: 2543258 ============================== |
![]() |
![]() |
#11 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
wiesz kazdy ma swoje zdanie na ten temat :
ale moim zdaniem JAKOŚĆ LiteOn, Teac, Plextor Cena/Jakość LITEON !!!!!!!!! to jest tylko i wyłącznie moje zdanie. |
![]() |
![]() |
#12 |
Ramblings of a Madman
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
No to poszukaj na forum - jest dużo postów na ten temat...Chciałbyś nagrywarkę,która posłuży ci lata....Sprawa wygląda tak,że nagrywarki CDRW zostaną niedługo wyparte przez nagrywarki DVD...Znakomita większość nagrywarek(CDRW) na rynku posiada gwarancję dwuletnią - a po tych dwóch latach nawet jeśli coś się popsuje kupisz sobie wypalarkę DVD,która do tego czasu stanieje i polepszy znacznie prędkość zapisu....Zadaj sobie też pytanie ile będziesz nagrywał, czy będziesz przegrywał zabezpieczone nośniki...trochę samodzielności w poszukiwaniach - przecież wszystkie informacje masz podane jak na dłoni!!!
#13 |
P.I.M.P.
Data rejestracji: 14.05.2002
![]() |
Proponuje kupic lite-ona 40x.jest bardzo dobra i jeszcze zadnej plyty mi nie zepsula.Ale naprawde mysle ze nie powinniscie pisac "jaka wybrac" bo wystarczyloby przeczytaj kilka wczesniejszych postow i bys wiedzial.
|
![]() |
![]() |
|
|