Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 05.11.2001, 12:49   #1
ADAMUS
Gość

Cytat:
prezes skupu zywca (04-11-2001 20:28):
Cytat:
ADAMUS (04-11-2001 15:06):
Korzystam z jamaszki 2100E hhhmmmmm.... to już 11 miesięcy po 7 miesiącach trafiła na serwis (wymiana OPU) ale jestem z niej zadowolony wypaliła naprawdę sporo :-) bardzo dobrze zczytuje mi audio raczej staram nie nagrywać "w locie" choć czasami mi się zdarza jestem zwolennikiem image-ów (3 minutki mnie nie zbawią ale czasami..................) nie pokoi mnie tylko "mało używaną" jak stwierdziłeś, skąd masz pewność jak z gwarancją osobiście nie kupiłbym żadnego napędu bez gwarancji zwłaszcza za 350 zł. Zastanów się nad zakupem LG16x na giełdzie do wyrwania za niecałe 450zł to tylko/aż 100zł różnicy gwarancja producenta serwisy w całej polsce bawiłem się kilkoma sztukami tylko w jednej dostawie zauważyłem a raczej usłyszałem nagrywarka podczas odczytu wydawała z siebie wysokotonowy pisk dość nieprzyjemny dla ucha ale po kilkunastu wypalonych płytkach piszczenie ustało :-) możliwości do ceny........imponujące.......jak dla mnie, trwałość i bezawaryjność duży znak zapytania zajrzyj do najbliższego serwisu LG i zobacz na pułkach ;-)

pozdr.

ps. uuppps........... zapomniałem o TEAC-u jest droższy od LG o jakieś 50 zł możliwości podobne bez SF2 ale w tych czasach to już nie problem ......... prawda chłopaki ?!!!!!!!! buuuuuuuuhahahahahaha za to trwałość gwarantowana !!!
adamus ty chyba przegrywasz do celow przemyslowych ,przy kazdej nagrywarce cos piszesz przy innym temacie plecales gosciowi teac mowiles ze tez masz,teraz lg etz masz yamache tez masz ciekaw jestem co jeszcze chowasz tam w twojej wyobrazni))))))))))
PREZESIE to nie wyobraźnia moja praca jest związana tym tematem więc mam możliwości korzystania z tych urządzeń, jamaszke mam osobiście w domu a reszta :-).......... natomiast co do stwierdzenia "ty chyba nagrywasz do celów przemysłowych" - bez komentarza...........

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: