![]() |
Re: Re: Re: Dzieki
Cytat:
Pozdrawiam |
|| Jestem okropny...i nie powiem ||
Ale dziękuje wszystkim !!! Teraz zaczną się pytania dotyczące łamania zabezpieczeń,kopiowania itp. więc z góry proszę o :) pomoc |
Cytat:
|
skasowali mi posta!!!:o :(
nieładnie, nieładnie... ciuś... ciuś... ciuś, panie moderatorze;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Re: Re: Re: Re: Dzieki
Cytat:
|
Re: Re: Re: Re: Re: Dzieki
Cytat:
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dzieki
Cytat:
|
Re: Re: Re: Re: Dzieki
Cytat:
|
Re: Re: Re: Re: Re: Dzieki
Koleś chyba ma obsesje jakieś ;p (bez obrazy:P)
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dzieki
Cytat:
Zawsze to jeden post więcej! ^_^ |
esem - dlaczgo jestes taki nerwowy? zjazd po liteonach zrobiles z pozycji wspanialego posiadacza Teaca540 - fajnie tylko ze twoja nagrywarka zupelnie sie nie nadaje do robienia kopi gier zabezp czym swiecej niz SD v1... reszta wymaga sztuczek
a problemow z TEACami jest podobna ilosc - i tak jak z liteonami wynikja glownie z a) ignoranicji userow b) przyczyn zewnetrznych jakosc jest zblizona - chocby dltego ze sklad i montaz i tak dzieje sie na Dalekim Wschodzie... :) |
Cytat:
Mimo wszystko jakości bym nie określał jako podobną - to za daleko idący wniosek. LiteOn to tylko plastyk a przewaga metalu nad plastykiem w mechanizmach CD-ROMo podobnych jest niekwestionowana. 8) |
zgadzam sie z tym ze lepiej miec metal - jednak jeszcze nie widzialem napedu ktory ma te wszystkie prowadnice i trybiki z czegos innego niz bialy ochydny plastik - sorry - samsung mial szary ochydny plastik [jak komus ze znajomych padnie teac to z wielka ciekawoscia zajze do srodka - i zobacze tez jakie el. elketronczne tam montuja...]
teac to powazna firma, cdrom 40 jet ewenementem ktorego zaluje ze nie mialem - jednak problem jakosci przy sprzetach ktore i tak za rok czy dwa wymienimy (a gwarancja jest na 2 lata) a ktore spelniaja swoja role jak trzeba - jest troche (wedlug mnie) bezcelowy - bo posilkujemy sie kryteriami bez wartosci uzytkowej, juz lepiej mowic o glosnej pracy czy zgrzytach tacki - bo to potrafi zycie uprzykrzyc ze hej... a TEAC w540 z tego co wiem powyzej sdv2.51 jest juz nieprzydatny - moze nowy firmware? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:10. |