![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Liteon 52327S - nie widzi plików w innym CD_ROM
Witam serdecznie mam taki problem, a raczej mój kolega. Wszystkie płyty jakie mu nagram to jego cd-rom oraz nagrywarka nie widzi
LG 52x MAX LG- 48x24x48x (chyba tak )Widzi strukture katalogów ale nie widzi plików. Gdy chce zobaczyć właściwości płyty poprawnie wykrywa ilość zajmowanego miejsca. Widzi strukture katalogów. Nagrałem mu film bez katalogów to normalnie wykrywa i ogląda film. Co jest ? Pozdro Piterniel
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
dziwny problem
![]() wgrać ForceASPI 1.7 usunąć kanały IDE i restarcik
|
|
#3 | |
|
Cichy mod
![]() ![]() |
Cytat:
Dziś próbuje
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Cichy mod
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Nie wiem co mogło być przyczyną , ale to co zrobiłem pomogło. (może jakaś felerną serie miałem)
|
|
|
![]() |
|
|