![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() |
Co sadzicie o nowym CloneCD4 beta9?
Interesuje mnie czy ktoś już wypalał na tym programie i co jest wart?
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Fakt, troche inna aminacja, aale chodzi niezle. Nie wiem czy rzeczywiscie radzi sobie z ostatnim SD, bo nic takiego nie mam, zeby sprobowac( przy szczesliwym ciagu cyferek i literek nawet niezle sie rejestruje ( co ja pisze, przeciez o szczesliwych cyferkach i literkach to nie wolno pisac).
|
![]() |
![]() |
#4 |
Jacoob Member
Data rejestracji: 31.08.2001
![]() |
Ja też dopiero dwie płytki skopiowałem ale najbardziej podoba mi się melodyjka końcowa poprawnie nagranej płyty
![]() Pozdrowienia |
![]() |
![]() |
#5 |
Gość
|
właśnie go se ściągłem i nie wiem jeszcze co o nim sądze
|
![]() |
#6 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 03.03.2002
![]() |
Cytat:
a co do Clone'a to mam bardzo pozytywne odczucia wczoraj sie meczylem ze zle 'zlamanym' AvP 2 i 3.3.4.1 mial troche klopotu a 4.0.0.0 doskonale dal sobie rade ![]() no i ta ikona owcy wyglada idealnie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 25.02.2002
![]() |
W newsach jest temat ze nowy Clone 4.0 lamie SD2 nawet na nagrywarkach ktore tego nie potrafia.
Czy to znaczy ze na moim LGku 8120B bede mogl przegrywac takie plytki bez problemow ![]() Czy ktos juz przegrywal taka plyte w nagrywarce nie lamiacej SD 2 ? |
![]() |
![]() |
#8 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
po to w clonie masz naprawianie slabych sektorow i opcje ukryj cdr w clone w systrayu zeby wlasnie mozna bylo kopiowac sd2 poczytaj sobie artykul do ktorego misiek zrobil linka na stronie glownej cdrinfo
![]() |
#9 | |
Gość
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
#10 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.09.2000
![]() |
--------------------------------------------------------------------------------
Dudi (06-04-2002 19:56): W newsach jest temat ze nowy Clone 4.0 lamie SD2 nawet na nagrywarkach ktore tego nie potrafia. -------------------------------------------------------------------------------- Pete (07-04-2002 -1:11): Tak. Ja skopiowałem płytę zabezpieczoną SD 2 przy użyciu CloneCD v.3341 na Teac-u 512EB czyli teoretycznie niezdolnym do tego więc z CloneCD v.4 będzie chyba tak samo (a nawet lepiej ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Moim zdaniem najpierw trzeba zdefiniować pojęcie nagrywarki, która nie potrafi przegrać SD2. Z tego co pamiętam to Teac- 512EB mógł od zawsze przegrać SD2, co prawda kopia taka dziłała tylko w tym napędzie ale to nie zmienia faktu, że w jakimś stopniu pozwalał on na skopiowanie SD2. Sądzę więc iż bardziej do tytuły nagrywarki nie przegrywającej CD2 pasował był W54E - skoro jesteśmy już ptrzy TEAC-ach. Spęłnia on podstawowy wymóg jakim jest RAW DAO96. Jeżeli więc CloneCD 4 umożliwiło by przegranie płyty zabezpieczonej SD2 na takowym właśnie Teac-u (W54E), to dopiero to świadzczyło by o tym iż ta wersja Clone rzeczywiście łamie SD2. |
![]() |
![]() |
#11 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 10.12.2001
![]() |
A teac w58 kumpla jak nie potrafil przegrac sd2(test ze strony cdrinfo) w poprzednim clonie, tak go nie potrafi i wersja 4.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
|
|