![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wolny strzelec
Data rejestracji: 17.10.2002
![]() |
Nagrywarki OEM
Witam
Prawdopodobnie niedługo wejdę w posiadanie nagrywarki HP (4x4x16 - nie mam pojęcia jaki to model). Do niedawna na stronie głównej Cdrinfo był link do opisów "Nagrywarki OEM" a dziś patrzę - gdzieś go wywiało... czy ktoś mógłby mi pomów w poprawnej identyfikacji tego sprzętu ?? na bank trzeba bedzie uaktualnić bios, a narazie mam za mało danych do tej operacji ... z góry dziękuje za pomoc pozdr Dalton
Hardware: Athlon 1700+ (1467@1750), Asus A7V266-C, 256 MB DDR, DVD+-RW LiteOn 451s, CD-RW LiteOn 40125s, CD Asus 52x, HDD Samsung 40GB Software: WinXp pro (bez SP1 narazie), CCe 2.50, Avisynth 207, MaestroSBT, Spruce DVD Maestro, Nanub, Subtitleworkshop@subtitletoolen itd... itp... |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Cytat:
![]() moze te linki pomoga http://www.cdrinfo.pl/software/stronasp.php?marka=HP moze twoja wypalare bedzie sie dalo podkrecic ![]() http://www.cdrinfo.pl/cdr/przerobki.php niestety linka do tekstu o OEMach takze nieznalazlem ![]()
![]() |
#4 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. sprawdz linki ktore umieszczasz bo ten do listy nagrywarek hp tu sie nie przyda (nie ma tego modelu)
2. jak komus nawet nie chce sie zajzec do producenta to co mu napisac jak nie link do producenta? http://h20180.www2.hp.com/apps/Nav?h...&lang=en&cc=us wszedlem na www.hp.com i klikalem - zadna filozofia, nie trzeba szukac, podane jak na tacy
Radek Nimal - bo życie jest zbyt krótkie, żeby tracić czas blog o głupich pomysłach Życie z Chromebookiem - mój kanał na YT Ostatnio zmieniany przez nimal : 13.01.2004 o godz. 09:58 |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wolny strzelec
Data rejestracji: 17.10.2002
![]() |
Cytat:
Dziękuję bardzo. Muszę tu wspomnieć, że szukałem zawzięcie na stronie hp.com i nie mogłem znaleźć, może to nie mój dzień ... co do podkręcania - to chyba sobie odpuszczę podkręcanie HP 4x ... bez żadnego systemu ochrony zapisu może to raczej zaszkodzić nie pomóc ... pozdr miłego dnia Dalton
Hardware: Athlon 1700+ (1467@1750), Asus A7V266-C, 256 MB DDR, DVD+-RW LiteOn 451s, CD-RW LiteOn 40125s, CD Asus 52x, HDD Samsung 40GB Software: WinXp pro (bez SP1 narazie), CCe 2.50, Avisynth 207, MaestroSBT, Spruce DVD Maestro, Nanub, Subtitleworkshop@subtitletoolen itd... itp... |
|
![]() |
![]() |
|
|