![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.04.2002
![]() |
PLEXTOR 40/12/450A a Easy Cd Pro 5 Platynium
Witam serdecznie. Właśnie zakupiłem wypalarkę PLEXTOR 40/12/40a i mam problem z uruchomieniem programu Easy CD 5 Platyniujm. Do tej pory uzywałem PLEXTRO 8/4/32 i oprogramowanie to działało bez problemu. Z momentem zakupu nowej wypalarki, program zaczął działać mocno nie kontrolowanie. wiele opcji wogóle nie działa. Póbowałem ściągać różnego rodzaju patche i nic nie pomaga. Do wyplaraki dołącze jest oprogramowanie NERO 5.5.7.3, którego wogóle nie znam. Mam zainstalowany system WinXP. Za pomoc z góry serdecznie dziękuję.
White Eagle |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Co do ecdc5 to jedyny pomysl jaki mi przychodzi do glowy to przeinstalowanie go na nowo (skoro wczesniej tez na plexie wszystko gralo). Troche sie dziwie, ze boisz sie nero bo jest to jeden z lepszych progsow do nagrywania i tak na prawde jest prosty w obsludze a moim zdaniem jeszcze latwiej jest gdy sie wylaczy kreatora hehe. Na stronie cdrinfo jest opis obslugi nero, po jego przeczytaniu wlasciwie wszystko wiadomo. Do tego polskie pliki jezykowe...jesli juz wczesniej nagrywales na czymkolwiek to z pewnoscia dasz sobie rade. Szczerze polecam. 8)
|
|
|
![]() |
|
|