![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Gość
|
Problem z LG CED-8080B
Witam.
Posiadam system operacyjny Win98 i LG CED-8080B. Jednak gdy proboje nagrac plyte w SAO to nagrywara sie po prostu wiesza (i to niezaleznie jakiego programu bym uzyl). Nagrywa jedynie w TAO bez zadnych zgrzytow. Moze zna ktos lekarstwo na ta chorobe. W nagrywarce wgrany jest firmware 1.06. Prosze o pomoc. Pozdrawiam. gonetchy |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 28.08.2001
![]() |
Miales przedtem inny firmware?? U mnie śmija w TAO SAO DAO no problemo, sprawdzone na Win95/98/98SE/ME/2000. Naprawde.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
Jeśli upgrade'owałeś do v1.06 to istnieje ryzyko pomyłki. Może masz nie pasujący bios do sprzętu.
|
![]() |
#4 |
Gość
|
Witam ponownie.
Jest to nowiutka nagrywarka i miala juz firmware 1.06. Nie wgrywalem zadnego firmware. Jaki firmware uzywacie? No i po wgraniu najnowszych VIA4in1 DAO, SAO i TAO w Easy CD Creator dziala. Jednak CloneCD w dalszym ciagu wiesza nagrywarke. Jakie progsy uzywacie? Pozdrawiam. gonetchy |
![]() |
#5 |
Gość
|
Tez mam ten model nagrywarki ,ale mam zupelnie inny problem.
Nie moge nagrywac z predkosciia 8x ,najwieksza to 4x.Jezeli nagrywam przy predkosci 8X to plyta sie psuje i wyskakuje komunikat ze jest za wolny transfer danych,ale ona nagrywala bez problemu na 8x na AMD 400.Teraz zmienilem komputra:Athlon 850,Dysk IBM DTLA 30730 30 GB 7200 obrotow,128 ram DDR. Na nowym kompie za cholere nie moge nagrac plyty na predkosci 8X. Dodam jeszcze ze sprawdzilem SpeedoMeterem z jaka predkoscia moge nagrywac na On the Fly i Z dysku i mi wyswietlilo w obu przypadkach 8X. Od tego momentu zglupialem,moze ktos wie co jest grane? |
![]() |
|
|