![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.03.2005
![]() |
![]()
Witam
Mam pytanie, czy można w programie Autorun CD Studio wykonać ładne menu którego podstrony otwierają się również w okienku wygenerowanym przez program. Ponieważ albo program tego nie potrafi albo ja. Wykonuję stronkęw html którą wykorzystuję do stworzenia projektu zawiera ona kilka odnośników do inny podstron gdzie zamieszczam jakieś opisy przechodzę gładko przez 4 kroki tworzenia projektu, sprawdzam podgląd i w małym okienku wygenerowanym przez program uruchamia się tylko pierwsza strona a inne otwierają się w przeglądarce, jak zrobić to żeby wszystkie podstronki otwierały się też w oknie wygenerowanym przez program? Jeżeli ten program nie ma takiej opcji to jaki ją ma? Dziękuję
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
hmm, nie wiem czy dobrze rozumiem, ale może masz ustawione w html'u zeby odnosniki otwieraly sie w nowym oknie.... zmien moze zeby otwieraly sie w tym samym
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.03.2005
![]() |
Strony otwierają się w jednym oknie. Jednak po utworzeniu w Autorun CD Studio pliku autorun.inf i autorun.exe sprawdzam podgląd jak to będzie wyglądało i pierwsza strona otwiera się ładnie okienku wygenerowanym przez program Autorun CD Sudio (nie w przeglądarce) ale jak klikam na odnośnik to odpala mi się przeglądarka a w niej ta podstrona. Chodzi mi o to czy można jakoś to połączyć aby wszystko otwierało się w oknie generowanym przez program (bo byłoby to wówczas podobne troszkę np. do menu z płyt cd action, może nie tak ładne ale jednak lepiej to wygląda niż zwykła strona HTML).
|
|