![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Gość
|
Liteon 0841 na 1021B
Hej
niedawno kupilem sobie wlasnie ta wypalarke i przeprowadzilem udany upgrade biosu do 1021B. Pniewz procesz udal sie bez zadnych problemow moje szczescie nie mialo granic az do czasu .... okazalo sie ze ta wypalarka w tej wersji biosu ( ls 17 ) nie ma overburningu i do tego krzaczy plytk iw cloneCd. Malo tego, probowalem przegrac plytke z psx takze na discjuglerze i taka plytka wygladaja identycznie jak z cloneCD ![]() ![]() NO cóz, doczytalem sie na stronce ze od biosu LS22 dochodzi overburning jak i obsluga cloneCD.... tlyko ze ten bios nie chce mi wejsc. jest to program pod windowsa i najpierw zglasza sie okienko, ze jest to program fleshujacy do takiego a takiego modelu wypalarki, prosze opuscic ... bla bla bla.... po wcisnieciu OK pokazuje sie takie samo okienko tylko z krzyzykiem w czerwonym koleczku. Moze ma ktos jakeis doswiadczenia w tej sprawie bo mi juz rece odpadaja ![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Kup sobie najnowszego Chipa jest tam wzmianka o tej nagrywarce na stronie 68 - pisze ze mozna robic upgrade tylko na platformach Win NT/2000 dziwne ale tak pisze.
Gdzie kupiles ta nagrywarke ![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
Dzieki kupie i sprawdze
![]() ![]() nagrywarke kupilem w Oilsztynie w SL-Computer (www.slc.com.pl) jakies 3 tygodnie temu, niestety teraz ich juz nie ma i pewnie nie bedzie ![]() |
![]() |
|
|